Adriyana - Adi

Чирак
Моята стенаРецепти105СтатииСъветиКоментари113Форумни теми29Постове във форума234За менИзпрати съобщениеточки1776

По принцип за да изври водата може да поври повечко млякото - но основния проблем за да е водно е температурата при която слагате закваската - ако е много топло млякото задължително ще отцъкли вода- бистра отгоре - а ако цялото е течно просто не е ви е хубава закваската

Да съгласна съм - само да добавя че когато е за лек се пие топъл а не горещ - но в големи количества

В зависимост от каква кухня най- нного се интересува може да и подарите нешо по-конкретн.В книжарниците има безброй кулинарни книги на различна тематика.

По принцип на пакетите правят малки дупки да излиза въздуха от опаковката и това е причината понякога да плесеняса или просто н е съхранен правилно.За щастие не съм попадала на такъв ориз.