Adriyana - Adi

Чирак
Моята стенаРецепти105СтатииСъветиКоментари113Форумни теми29Постове във форума234За менИзпрати съобщениеточки1776

По принцип за да изври водата може да поври повечко млякото - но основния проблем за да е водно е температурата при която слагате закваската - ако е много топло млякото задължително ще отцъкли вода- бистра отгоре - а ако цялото е течно просто не е ви е хубава закваската

Соев сос само с копър правя аз а на крилцата дори не слагам брашно а само пържа до силно златисто

Лошото е,че продават бракувани яйца по пазарите за домашни.Хората си ги купуват и после.....

Да съгласна съм - само да добавя че когато е за лек се пие топъл а не горещ - но в големи количества

В зависимост от каква кухня най- нного се интересува може да и подарите нешо по-конкретн.В книжарниците има безброй кулинарни книги на различна тематика.

По принцип на пакетите правят малки дупки да излиза въздуха от опаковката и това е причината понякога да плесеняса или просто н е съхранен правилно.За щастие не съм попадала на такъв ориз.

Пишешката супа от домашно пиле никога не може да се сравни с това от магазина.Нито на вкъс,нито на аромат,дори на консустенция ако щете.

Знам,че е много полезно,но съм яла само няколко пъти и не ми допада особено.

Не ми е трябвало,но мисля,че в специализираните магазини за алкохол би трябвало да го има.

Интересно.Много благодаря за темата.Моя приятелка пиеше магнезии,но аз не съм приемала.

Никога не съм я ползвала,даже не съм в намирала по магазините,но ми е интересна

Обичам постни ястия,но не постя стриктно.Наблягам на варивата,картофите,супени плодове.