Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
Чирак

Моите форумни постове

Adriyana - Adi
Тоя дунапенен кекс може да не е точно с изгубена рецепта - може просто да са делили белтъците и жълтъците и ефектът вече е различен
Adriyana - Adi
Аспиратор ми липсва - не че е само това но липсата му е осезаема
Adriyana - Adi
Понякога ги чета,но от любопитство,а не толкова,че се опасявам от нещо.
Adriyana - Adi
Копривата на яхния с люти червени чушки е от родния ми край
Adriyana - Adi
Хм много интересно и полезно :y:
Adriyana - Adi
Това не го знаех - страшно ще ми е полезно - благодаря
Adriyana - Adi
Черният пипер (Piper nigrum) е растение от семейство Пиперови (Piperaceae), чиито плодове се използват като подправка, позната под същото име. Подправката се получава от ферментирали изсушени недоузрели червени плодчета на растението. Зелените неузрели плодчета дават сходната подправка зелен пипер след изсушаване или мариноване в саламура или оцет. От изсушените и обелени узрели плодове се получава бял пипер.
Adriyana - Adi
Аз само в туршия я слагам
Adriyana - Adi
Пандишпанено най-често правя
Adriyana - Adi
Анимацията Рататуй
Adriyana - Adi
За закуска е добър вариант ако нямаш време за друго
Adriyana - Adi
Аз не пия бира но повечето хора предпочитат в стъклена бутилка и с мезе от месо - ставала съм свидетел и на смешна ситуация - един мъж си поръча бира със шопска салата
Adriyana - Adi
Всичко газирано е вредно - но пък и всичко вредно е вкусно
Adriyana - Adi
Ами казват че змийското било като риба - но................ не мерси
Adriyana - Adi
Много са вредно,не употеребявам.
Adriyana - Adi
Даже не бях чувала за френски макарони :y: сега потърсих в гугъл и ми се виждат страшно интересни :y:
Adriyana - Adi
Имам само специлни ножчета за сирене,но рядко ползваме вкъщи.
Adriyana - Adi
Три понякога 4 - много зависи от активността ми