Биляна Владова
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти228Снимки341Статии7Съвети27Коментари430Форумни теми35Постове във форума189За менИзпрати съобщениеточки14940
аз лично не съм напускала България, но леля ми от много години живее в Австрия и казва, че едно от много странните неща които ядат е печено зеле с пудра захар.
Най добрата марка семена са Флориан- Русе, а за подправките пробвала съм копър, магданоз и босилек, само копъра не се получи добре стана много голям.
от 4 години всяко лято продавам дини и смея да твърдя, че им разбирам. най добре се познава хубавата диня, когато е пуснала червен сок по дръжката.
както написах в предният си коментар продавам дини и много се забавлявам с хора мислещи си, че малкото дупе и изсъхналата дръжка са критерии при избирането на диня. ако динята е набрана преди един- два дни няма как да е изсъхнала дръжката, а относно малко или голямо дупе също нищо общо със истината. спорила съм с много хора за това и съм рязала дини с ОГРОМНИ дупета и са били червени. най лесно гледайте да има по дръжката излязъл червен сок и трябва да бие като тъпан.