Моите форумни постове

Monika Ivanova
Аз пък никога не съм намаслявала каквото и да е, когато пека с хартия. Нали затова я слагаме, за да не залепва и да е малко по-здравословно (повечето пъти пека неща, които обикновено са за пържене- картофи, хапки... и с нея не слагам мазнина)
Monika Ivanova
пролетта зелени салати, зелен чай, а сега диня
Monika Ivanova
но не можа да издържиш или не ти понесе на организма?
Monika Ivanova
най-редовно желирам компот за дъщеря ми, че така й е по-интересно...да не е на вода
Monika Ivanova
всичко си готвя...без значение колко градуса е навън и вътре в кухнята, печката си работи Тази вечер сме на сач
Monika Ivanova
да аз нямам навик да я съхранявам добре като ми остане и винаги я изхвърлям после.
Monika Ivanova
замразените са много воднисти и стават само запечени в тава със заливка. Опитвах ги на тиган и е голяма трагедия.
Monika Ivanova
аз само веднъж съм слагала и го бях бланширала, но не ми хареса крайния резултат когато го извадих от фризера
Monika Ivanova
надупени картофки са ми любимите
Monika Ivanova
манатарки, булка, страхотни са но не се намират лесно по магазините, само в гората
Monika Ivanova
Има значение, случвало ми се е да се излъжа да взема някое по-евтино и да пръщи из цялата стая- вземам калиакра,бисер или ралица
Monika Ivanova
орехи мразя в таратор, а стъргана краставица слага свекървата, така че мислете дали ми харесва...
Monika Ivanova
аз нямах, но баба ми почина преди година и сега съм с нейния
Monika Ivanova
винаги го гледам и всеки сезон е интересен по своему, всеки човек има какво да покаже
Monika Ivanova
кулинарно състезание -много го харесвам, вероятно заради шоколада
Monika Ivanova
аз моите с удоволствие бих ги пратила някъде далече с еднопосочен
Monika Ivanova
мнооого лед задължително..обожавам лятото и ледените напитки
Monika Ivanova
а в интернет има вече всичко