Monika Ivanova
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти456Снимки1532Статии146СъветиКоментари1064Форумни теми10Постове във форума252За менИзпрати съобщениеточки18311
Аз пък никога не съм намаслявала каквото и да е, когато пека с хартия. Нали затова я слагаме, за да не залепва и да е малко по-здравословно (повечето пъти пека неща, които обикновено са за пържене- картофи, хапки... и с нея не слагам мазнина)
всичко си готвя...без значение колко градуса е навън и вътре в кухнята, печката си работи Тази вечер сме на сач
замразените са много воднисти и стават само запечени в тава със заливка. Опитвах ги на тиган и е голяма трагедия.
аз само веднъж съм слагала и го бях бланширала, но не ми хареса крайния резултат когато го извадих от фризера