Моите форумни постове

Veselina
Най - бързо стават Принцеси в различните им вариянти, пържени филии, яйце на очи върху печена филия и попара.Малко повече време изискват тиганици и соденки със сирене. Другото е с дълго време за приготвяне, старание и втасване.
Veselina
Първото което се сещам са войнишки курабии и в нета има рецепта за тях.Стара но вкусна рецепта.
Veselina
Това са тиганици с пудра захар и пандишпаново руло.Правеше ги уникално вкусни.
Veselina
Целина, магданоз, черен пипер, сол.Булйон от варенето на месото най добре.
Veselina
Не е редно да се сменят или разменят награди.
Veselina
Изчетох мненията на кулинарите.Записвам се да следя темата.Имам голямо желание да си направя домашна шарена сол.Много обичам шарена сол.Преди време бях си купила от една баба при ходене към Троян и беше много хубава, различна от купената.Има мириз на "българско".
Veselina
Не бива да смесвате американска кухня и заведения за бързо хранене - тип Мак Доналдс.Това са две различни неща.Това е все едно да смесим българска кухня и баничарница.
Veselina
Зная какво представлява, продават и семена за сеене.Нещо като свежа салата.Няколко вида и цвят има.Не съм виждала обаче да се продава тук.
Veselina
Не, но си купувам сушени домати в бурканчета със зехтин от Метро.
Veselina
Пилос от Лидъл е добро и купувам най вече него.Също харесвам и Каракачанска, Верея, Добротица и Бор Чвор.Би могло да стане.
Veselina
На първо място - богато е на антиоксиданти.Чувстващ след едно изпито кафе бодър.Кафето тонезира.При диария е добре да се здъвчат 2,3 зърна.
Veselina
Срещала съм я в руските магазини за хранителни стоки.
Veselina
Става много вкусно, веднъж съм го правила, но го запекох и после чукнах яйцето.В каймата сложих освен чалко сол, черен пипер, лук на ситно, но и малко нарязан магданоз.Идеята за кашкавала ми допада.
Veselina
Като изключа мащерката ми харесва.
Veselina
Вместо фиде слагам ориз.Добавям и малко пресен домат понякога.Без вегета.
Veselina
И двете ги използвам и харесвам. Кафявата най - вече за няколко вида сладкиши, бялата също за това. Бялата и за подслаждане на кафе.
Veselina
Използвам го като правя хляб, фокача. Често слагам и на печено пиле с картофи.
Veselina
Използвах тези дни в рецепта за кекс със сирене и сушени домати и ми допадна.