Моите форумни постове

Veselina
Предполагам, че ще стане тортичка. Режем на филии и после заливаме с крем на Йоткер например.
Veselina
Закваската се раздава, но как се прави самата тя - незнам.Яла съм такъв и съм правила веднъж.Хареса ми вкуса му.Не съм раздавала.
Veselina
Има добри марки в големите вериги на различни цени.Използва се за торти, сладкиши, дребни сладки за заливане.
Veselina
Най ми харесват от нещата, които съм опитвала досега мандруци, пататник, триеница, царевичен хляб, чумолек, мамалига с червен пипер и сирене, капама.
Veselina
Според мен е класика.Лично аз обаче не го харесвам.Има хора които обичат, това е по важно.Когато не се срещаше в България, при пътувания, екскурзии съм го купувала на мои близки и те много се радваха, но сега вече го има на повечето места.
Veselina
С парче торта.
Veselina
Оваляни с яйце и корнфлейкс или сусам.Преди това овкусени със и черен пипер.
Veselina
Не съм правила, но ми се ще да опитам.Искам да украся бисквити.Гледам в Интернет много красиви бисквити за Коледа.Записвам се да следя темата.
Veselina
Най вече солено.Правя баница, солен кекс, питки със сирене, кифли със сирене, милинки, сиренки.
Veselina
Не, но знам кака се прави вишновка и ликьор с бонбони.
Veselina
Първите ми опити бяха с правенето на палачинки с брашно, яйца, прясно мляко, малко сода, захар и олио;пържени филийки с смес от яйца, малко сол и прясно мляко;кекс със сладко, кисело мляко, олио, захар, брашно, яйца, сода и какао. Бях на 17 г.т.е не много малка.
Veselina
Само със слънчогледово олио.
Veselina
Рядко със зехтин.
Veselina
Различно, но много обичам да правя, а и да хапвам.Може би 2,3 в месеца.
Veselina
Единствено няколко вида подправки си сея в саксии.
Veselina
Малко зимнина, повечето неща купувам и пакетчета с подправки.
Veselina
Всички знаем как се прави кашкавал пане, но важно е според мен преди това вече нарязан на парчета да го сложим във фризера да се стегне и после да пристъпим с планиране...
Veselina
На вид и вкус.