Veselina
Иноватор
Моята стенаРецепти306Снимки1051Статии4СъветиКоментари66Форумни теми6Постове във форума235За менИзпрати съобщениеточки8896
Закваската се раздава, но как се прави самата тя - незнам.Яла съм такъв и съм правила веднъж.Хареса ми вкуса му.Не съм раздавала.
Има добри марки в големите вериги на различни цени.Използва се за торти, сладкиши, дребни сладки за заливане.
Най ми харесват от нещата, които съм опитвала досега мандруци, пататник, триеница, царевичен хляб, чумолек, мамалига с червен пипер и сирене, капама.
Според мен е класика.Лично аз обаче не го харесвам.Има хора които обичат, това е по важно.Когато не се срещаше в България, при пътувания, екскурзии съм го купувала на мои близки и те много се радваха, но сега вече го има на повечето места.
Не съм правила, но ми се ще да опитам.Искам да украся бисквити.Гледам в Интернет много красиви бисквити за Коледа.Записвам се да следя темата.
Първите ми опити бяха с правенето на палачинки с брашно, яйца, прясно мляко, малко сода, захар и олио;пържени филийки с смес от яйца, малко сол и прясно мляко;кекс със сладко, кисело мляко, олио, захар, брашно, яйца, сода и какао. Бях на 17 г.т.е не много малка.