Моите форумни постове

ГЕРГАНА ЯНКОВА
Не съм си купувала. Имам 2 спечелени кулинарни книги.
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Аз приготвям чия с нискомаслено прясно мляко. Пробвала съм и с прясно изцеден сок от портокал. И двата начина ми допад
ГЕРГАНА ЯНКОВА
И аз използвам картоф за пресолени супи и ястия.
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Зелена салата, задушено агнешко и дроб сарма
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Никога не съм правила домашен фондан, използвала съм готов и съм много доволна.
ГЕРГАНА ЯНКОВА
За свинско месо ползвам само червено вино
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Ние предпочитаме повече спанак, но и лапада не отсъства от менюто
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Пия кафе с мляко
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Пробвала съм няколко пъти, но никога не съм успявала до края
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Първото нещо, което направих беше торта. От тогава се запалих по кулинарията. Обичам да украсявам торти и месни блюда
ГЕРГАНА ЯНКОВА
И на вкус, и на вид
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Приготвям киселото зеле със свинско или пилешко на фурна. Също така и зелеви сарми.
ГЕРГАНА ЯНКОВА
За пържени филийки или пица
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Мекици или пържени филийки със сладко от сини сливи
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Пилешка супа и картофена крем-супа
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Предимно тиквеник
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Аз по принцип пропускам закуската, но започнах коледните пости и съм гладна почти по всяко време Така че може да се каже, че ям вече по 3 пъти на ден и между храненето си похапвам някакъв плод.
ГЕРГАНА ЯНКОВА
Винаги го мия.