ГЕРГАНА ЯНКОВА

Иноватор
Моята стенаРецепти312Статии13Съвети4Коментари45Форумни теми2Постове във форума63За менИзпрати съобщениеточки12780

Аз приготвям чия с нискомаслено прясно мляко. Пробвала съм и с прясно изцеден сок от портокал. И двата начина ми допад 


Никога не съм правила домашен фондан, използвала съм готов и съм много доволна.

Ние предпочитаме повече спанак, но и лапада не отсъства от менюто 


Първото нещо, което направих беше торта. От тогава се запалих по кулинарията. Обичам да украсявам торти и месни блюда

Приготвям киселото зеле със свинско или пилешко на фурна. Също така и зелеви сарми.

Аз по принцип пропускам закуската, но започнах коледните пости и съм гладна почти по всяко време
Така че може да се каже, че ям вече по 3 пъти на ден и между храненето си похапвам някакъв плод.
