Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКак използвате Райска ябълка?
Трябва да едобре узряла и омекнала иначе има доста блудкав вкус.
АнонименПравите ли запръжки и към кои ястия?
Да,някои ястия.Запържвам боб,мусака..
АнонименКак да замразим манджа
Не замръзявам нищо,ако случайно остане оставям го раздавам на комшии на които няма кой да им сготви.
АнонименКолко гъст трябва да бъде запържен бобът?
По- гъстичък го предпочитаме.
АнонименИзцеден сок или цял плод?
Цял плод е за предпочитане,но и сок не бих отказала,
АнонименКак да съхраним зрелия боб?
Слагат се едни таблетки които го предпазват от вредители.
АнонименКолко минути варите буркани с краставички
И аз така,след 5 минути и са готови.Но правя и без варене.
АнонименКакъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хляб
Ползвам и двете.Зависи от това какво ще приготвям.
АнонименКолко от вас готвят и се хранят здравословно?
Старая се ,но не много успешно.Обичам много сладки неща и ми едоста трудно да се ограничавам.Придържам се към консумацията на черен хляб.
АнонименПравили ли сте кекс с аспирин?
Не съм приготвяла такъв кекс,но не е късно да опитам.
АнонименС каква марка олио готвите?
Ползвам олио Бисер.
АнонименКак приготвяте и как харесвате таратора?
Най- често си приготвям класически таратор-краставица,кисело мляко,копър.
АнонименКаква марка масло ползвате и кое ви харесва?
Ползвала съм на Бор Чвор,но напоследък съм разочавана от него и купувам немско.
АнонименКаква марка брашно ползвате?
Агро мел и Сфия мел.
АнонименКакво бихте готвили, ако сте на почивка?
Щом е почивка няма готвене.Едва ли ще има условия за готвене,а и не е нужно.
АнонименГотвите ли Агнешки главички? Дайте съвет
Рядко приготвям,варя,обезкостявам и наръсвам червен и черен пипер.Идеално мезе.
АнонименКак приготвяте домашен сладолед?
Най-добре се получава с прясно мляко и пресни жълтъци.