Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимки6СтатииСъветиКоментари14Форумни теми1Постове във форума33За менИзпрати съобщениеточки244
Как използвате Райска ябълка?
Трябва да едобре узряла и омекнала иначе има доста блудкав вкус.
Алабаш! Какво знаете за него и в какви ястия го използвате?
На салатка със оцет или олио.
Правите ли запръжки и към кои ястия?
Да,някои ястия.Запържвам боб,мусака..
Как да замразим манджа
Не замръзявам нищо,ако случайно остане оставям го раздавам на комшии на които няма кой да им сготви.
Колко гъст трябва да бъде запържен бобът?
По- гъстичък го предпочитаме.
Изцеден сок или цял плод?
Цял плод е за предпочитане,но и сок не бих отказала,
Как да съхраним зрелия боб?
Слагат се едни таблетки които го предпазват от вредители.
Колко минути варите буркани с краставички
И аз така,след 5 минути и са готови.Но правя и без варене.
Какъв набухвател да използваме -бакпулвер или сода за хляб
Ползвам и двете.Зависи от това какво ще приготвям.
Колко от вас готвят и се хранят здравословно?
Старая се ,но не много успешно.Обичам много сладки неща и ми едоста трудно да се ограничавам.Придържам се към консумацията на черен хляб.
Правили ли сте кекс с аспирин?
Не съм приготвяла такъв кекс,но не е късно да опитам.
С каква марка олио готвите?
Ползвам олио Бисер.
Как приготвяте и как харесвате таратора?
Най- често си приготвям класически таратор-краставица,кисело мляко,копър.
Каква марка масло ползвате и кое ви харесва?
Ползвала съм на Бор Чвор,но напоследък съм разочавана от него и купувам немско.
Каква марка брашно ползвате?
Агро мел и Сфия мел.
Какво бихте готвили, ако сте на почивка?
Щом е почивка няма готвене.Едва ли ще има условия за готвене,а и не е нужно.
Готвите ли Агнешки главички? Дайте съвет
Рядко приготвям,варя,обезкостявам и наръсвам червен и черен пипер.Идеално мезе.
Как приготвяте домашен сладолед?
Най-добре се получава с прясно мляко и пресни жълтъци.