Аз го и изхвърлям,но ще пробва с някои от предложенията.
Не съум опитвала никога,не знам в такъв случай дали е отживелица.
Купувам малки количества и съхранявам в хладилник.
Свинско месо със зеле и ориз,сърми,салата с кисело зеле и червен пипер.
С кисело мляко си е най-вкусна.
И по двата начина обичаме мусаката и с кисело мляко и без.
Основно със сладко от ягоди или мед.
Твъро за,комбинация от няколко подходящи подправки прави ястието наистина вкусно.
Варена,печена и на тиквеник.
Е,много са.Всяко ястие може да е вкусно.
Преди правех от време на време,но на последък-не,много са калорични,а и не винаги ми се получават.
Не съм опитвала,но като чета коментарите ми се струва,че не съм загубила много.
Щом се консумира с мярка,не мисля,че евредна.
Аз съм традиционалист,ползвам си обикновени.
Има и хубави млека по магазините вече.Отдавна не квася.Само ако имам овче мпрясно мляко от познати ,тогава си приготвям и става невроятно натурално,вкусно гъсто,маслено мляко.