Моите форумни постове

Величка Щърбанова
Блендер, Пасатор, Грил.... - практичен електроуред. Комплект тенджери, тигани или тави - в случай, че желаете да се използва по-дълго време. Между другото днес получих подарък- тава на Делимано. Много е добра, но самата аз съм затруднена да отделя 70лв от бюджета, така че страшно много и се зарадвах! Самата аз обичам да подарявам посуди разни. Хората си спомнят! Каквото и да подарите за кухнята, направете го от сърце! Повярвайте, помни се!!!
Величка Щърбанова
Потърсете рецепта на Фалшива шкембе чорба от Кладница в нета. На мен ми допада!
Величка Щърбанова
Не съм купувала БИО. И аз като повечето хора съм недоверчива, че наистина са такива...
Величка Щърбанова
Значи ли това, че ако искам да си сваля моите рецепти на флашка няма да мога да го направя? И въобще има ли начин потребител да може да копира единствено своите лични рецепти качени тук? Питам, защото съм много боса в тия неща ...Купих флашка и чакам децата да си дойдат за да ми покажат как...
Величка Щърбанова
Освен, че ми харесва главната страница на сайта е и много удобна за ползване. Потребителите сме много улеснени! Браво!
Величка Щърбанова
Работя в кухня и използвам соев сос основно за овкусяване на хапки, зеленчуци, меса. Изненадана бях обаче, като видях, че колежка го ползва за овкусяване и на пържени риби! Хареса ми вкуса!
Величка Щърбанова
Аз използвам "Омния? и "Роси" и съм доволна.
Величка Щърбанова
Интересно.
Величка Щърбанова
Полина, опитвали ли сте ги? Вкусни ли са?
Величка Щърбанова
Гъсто кисело мляко, лъжичка майонеза, смлени орехи, настъргано на ситно ренде синьо сирене, сол. Може да се добави и копър.
Величка Щърбанова
Корнфлейкс, сусам...
Величка Щърбанова
Е, те не са само три, поне тридесет са! Баклава, сладолед, шоколад, палачинки, торта, яйчен крем, крем какао, течен шоколад, бонбони рафаело, линдор................................................
Величка Щърбанова
Зависи и с какви продукти разполагам. Мнооого съм бърза иначе по десертите. Хапва ли ми се сладичко, действам светкавично. Най- бързото е да си направя плодова салата или смути.
Величка Щърбанова
Не съм съгласна! Трябва да има снимка за да се види крайният резултат! Може да не е с отлично качество, но като видиш снимката, знаеш какво трябва да се получи! Отворих дума за качеството на снимките. Забелязвам, че в сайта има потребители със скъпи фотоапарати и снимките са им перфектни! Като ги гледаш, да ти се преяде направо! По-голямата част обаче (и моя милост в това число) използват телефоните си , за да снимат. Не всеки има възможност да си позволи хубав фотоапарат за съжаление...Колкото и да са с по-ниско качество, все пак дават визуализация на рецептите си. Кати, защо всъщност трябва да се дават повече точки, за рецепти без снимка? Ясно е, че те са преведени или дори "гепнати"! Защо трябва да се толирира това???
Величка Щърбанова
Споделям мнението за меда от глухарче. Не пропускам да си правя пролетно време!
Величка Щърбанова
Брашното разбивам винаги със студена вода(или друга течност) и използвам тел за разбиване! Не се получават бучки!
Величка Щърбанова
Увличам се в импровизациите в кухнята, харесвам и модните течения в кулинарията, но пък и традициите от едно време си ги тача. Осолена сланина, печено пълнено агне, печена пуйка със зеле, тутманик с пръжки, боб в гърне и много други от майка ми и баба ми научени, продължавам да приготвям!