Форумните Постове на Нина Иванова

  • Нина ИвановаКак да се справим с пролетната умора?Моята тайна за спрявяне с пролетната умора е да включа повече плодове и зеленчуци в менюто си Можете да добавите и хранителни добавки или витамини, но по-хубаво от естествените витамини няма Добре се отразява и лягането не по-късно от 22 часа и ставането не по-късно от 8 часа сутринта В почивните дни се разхождайте сред природата и най-добре да сте извън града
  • Нина ИвановаПрепоръчайте ми уред за сушене на храниАз съм доволна от марката Тефал
  • Нина ИвановаДоволни ли сте от 5 дневната картофена диета?Чудя се каква е ролята на млякото и не е ли по-добре да си само на картофи
  • Нина ИвановаКак да поканя приятел в сайта?Здравейте, влизате в Профилът си и отивате на Настройки Оттам като влезете горе вдясно има Покани приятел Там има един линк, който копирате и пращате на приятел Той се регистрира през линка и това е Успех
  • Нина ИвановаИзпитана рецепта с вино и свинско месо?Точно снощи готвих свински пържолки с вино и станаха много сочни и вкусни След малко ще споделя рецептата
  • Нина ИвановаИзпитана рецепта с вино и свинско месо?Крехки свински пържолки с шампанско Продукти 1 кг свински пържолки 200 грама майонеза 3-4 големи глави лук 2 чаши вино (може и шампанско ако Ви е останало от празниците 150 грама кашкавал малко мазнина сол червен пипер черен пипер чесън (може и на прах) сушен магданоз (или пресен) Пържолките начукайте добре и овкусете с подправки на вкус (сол, червен пипер, черен пипер). В голяма тава с намазано дъно с олио ги подредете. Отгоре поръсете с магданоза и чесъна (ако е суров го минете през преса за чесън). След това намажете пържолките с пласт майонеза и отгоре наредете нарязаният на кръгчета лук. Следва отново пласт майонеза. Залейте с 2 чаши вино или шампанско и печете в силно загрята фурна 60 минути. Преди да извадите пържолките ги наръсете с настърган кашкавал и оставете още малко във фурната, докато се разтопи кашкавала и се запече. Пържолките стават невероятно крехни и сочни. Добър апетит
  • Нина ИвановаЗехтинът - кралят на олиатаЗехтинът безспорно е много полезен Благодаря Ви за споделените статии
  • Нина ИвановаИ с диета не става! Дайте ми съвет как да стопя сланинкитеОпитайте с диетата на Червенкова Там се свалят и задържат килограмите И какво точно тренирате?
  • Нина ИвановаИдват празници! Какво да подарим за кухнята?За мен хлебопекарна е прекрасен и практичен подарък
  • Нина ИвановаБорба за мезе! Къде да суша месото?Във вашият случай е по-добре на тавана или да намерите приятели с остъклен балкон
  • Нина ИвановаСладка и мармалади в Хлебопекарна? Знаете ли повечеТова е страхотно Нямах представа, че може и за сладка да се изплозва Следя темата с интерес
  • Нина ИвановаКупувате ли био зеленчуци и плодове?Понякога купувам предимно за детето с надеждата, че наистина са био
  • Нина ИвановаОтслабвай без усилия и лишенияСтрахотни правила! Сега остава и да ги спазваме
  • Нина ИвановаКак да подсилим имунитета си благодарение на храната!Здравейте, старая се да се храня здравословно Задължително в менюто да присъстват плодове и зеленчуци под формата на смутите, салати и фрешове Също така се старая да ограничавам боклучките (сладки храни и подобни) С последното ми е най-трудно да се справя
  • Нина ИвановаТърсим готвач в посолство (опит с арабска и индийска кухня)Здравейте, може би добре да пишете и във ФБ групи за готвене
  • Нина ИвановаИзползвате ли семето на динята?Използването на чая от пресни семена е чудесен диуретик и се препоръчва за отстраняване на камъчета и пясък от бъбреците и пикочните пътища. Също така се използват и при високо кръвно. Вземат се 4 супени лъжици пресни семена от диня, счукват се, или се смилат в кафемелачка. Варят се 15 минути в 2 литра вода. Това количество се разпределя и се пие в продължение на два дни, а третия ден се прави почивка. Този процес се прави няколко седмици по същия ред. Два дни се пие, третия ден почивка.
  • Нина ИвановаКакви са вашите три любими десерта?Шоколад, сладолед и баклава Също и крем карамел, еклери и много други
  • Нина ИвановаАко разполагате с 30 мин, какъв десерт ще приготвите?През лятото мелба, а иначе гофрети