Моите форумни постове

Нина Иванова
Ние много обичаме скара и често си правим
Нина Иванова
Аз съм доволна от диетата на Червенкова. Не свалям много, но ги задържам 7-8 месеца Иначе 90 дневната е много добра за хора с воля
Нина Иванова
Здравейте, това е прекрасно предложение
Нина Иванова
Да, и аз се интересувам от мнения по въпроса Използвам дървени дъски за готвене и все се чудя как да ги почиствам особено, след като режа сурово месо.
Нина Иванова
От време на време купувам на детето, но с голямо недоволство. Обяснявам непрекъснато колко са вредни този тип храни, но е трудно, особено когато са в училище и всички останали деца хапват боклуци.
Нина Иванова
За мен досега Червенкова е най-сполучливата Не е много дни и е лесна за спазване. Не стоя гладна и свалям кг. Не са много, но след това без ограничения ги задържам 7-8 месеца
Нина Иванова
Пила съм различни билки и не съм забелязала подобен ефект. По-скоро за да имат ефект трябва се пият дълго време и да се натрупат в организма. Когато ги спрете бързо се изчерпват запасите в организма. Но зависимост от билките не бих казала, че можете да развиете.
Нина Иванова
Най-често използвам уреда за да приготвям зеленчуци и различни гарнитури.
Нина Иванова
Аз не използвам никаква мазнина, когато използвам тефлонов тиган, а това е почти всеки ден. Храната не залепва, заради тефлоновото покритие и затова според мен мазнината е излишна.
Нина Иванова
Зелено-жълт – обелки от жълти ябълки (варени) Оранжев – обелки от лук (варени), моркови, червен пипер Жълт: 3 шепи жълти/кафяви обелки от лук, 1 супена лъжица бял оцет, 3 чаши вода, като заместител може да използвате силен чай от лайка или 2-3 супени лъжици смляна куркума.
Нина Иванова
Много полезна тема Бих прочела мнения
Нина Иванова
Чувала съм добри отзиви
Нина Иванова
Най-добре е да се конкултирате и с доктор!
Нина Иванова
Бананите са много калоричен плод и ако ядете всеки ден и в големи количества, е напълно възможно да качите кг
Нина Иванова
Шопска салатка Класика
Нина Иванова
Моето дете не е злоядо, но съм чела различни статии и материали за злоядите дечица. Добре е да не карате детето да яде насила. Също така не пускате телевизия, докато се храни. Да не си играе с телефон или таблет. Идеята е да знае, че е време за ядене и мисливно да присъства на масата или столчето за хранене. Можете да приготвите храната по интересен за детето начин. Под формата на животинчета или други интересни форми. Поиграйте си с цветовете, за да бъде цветно и интересно за детето. В мрежата има различни предложения за сандвичи с красиви картинки върху тях, направени от зеленчуци например. Дори основните ястия можете да аранжирате по интересен и приказен начин, и по този начин да привлечете вниманието на детето.
Нина Иванова
Обожавам Бейлис и различни ликьори Пинаколада
Нина Иванова
Здравейте, никой ли няма да се включи с мнение по темата?