Peti
Peti
Чирак

Моите форумни постове

PetiКоя е най-разпространена подправка според вас?
Сол, черен пипер, магданоз, чубрица и червен пипер.
PetiНа коя фирма брашното е най-хубаво?
"София Мел" и "Топаз Мел".
PetiХаресвате ли храната от топлата витрина в Билла
Купувала съм кебабчета и бяха вкусни и топли.
PetiПосещавате ли кулинарни фествали, събори и събития?
Да в Шабла фестивал на плодородието.Излагат се много маси с вкусотии сладки, ястия готвени, рибни неща, печена като баници, пита.Ути е винаги гост и готви.Последният път рибена чорба и май нещо с миди беше.Прави се на 15.09.
PetiСуха или жива мая?
За предпочитане е жива.Хубава е на Виво и тази от Лидл например.
PetiСуха или жива мая?
С кубче мая всичко става по хубаво.Определено с кубче мая и пресято хубаво брашно тестото се получава.По добре бухва
PetiСъставяте ли си примерно меню за няколко дни ?
Често да,защото така знам колко и какво да използвам от продуктите.
PetiКои са най -често използваните продукти от вас?
Пилешко,кайма, картофи, ориз,лук,домати.
PetiКоя е любимата ви марка бира?
Бира Загорка и Шуменско
PetiАко трябва да сготвите едно последно ястие,кое ще е то?
Традиционно българско ястие например баница със сирене.
PetiДайте идея за обяд в кутия
Готвен ориз с пилешки късчета или със зеленчуци. Може и шницели, класически пържени кюфтета от кайма и варени и овкусени картофи.Това са неща вкусни и без претопляне.Може сандвичи, домашна баница.
PetiКолко време отделяте на ден за приготвяне на храна?
Около час до два на ден.Понякога ако се готви няколко неща през уикенда може и три часа.През работните дни се случва и половин час.