Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Габриела»Моите форумни постове

Моите форумни постове

ГабриелаРазвален кашкавал? Възможно ли е?
Ако намирсва и има различен вкус е развален..
ГабриелаАктивиране на мая?
Аз активирам маята, като я намачкам с чаена лъжица захар, добавям малко хладка вода и после добавям супена лъжица брашно и оставям настрана. След 5 мин. добавям активираната мая към брашното за месене
ГабриелаКолко пъти готвите през седмицата обикновено?
Аз готвя през ден. Обичам разнообразната храна.
ГабриелаЛюбими подправки?
Чубрицаа, индийско орехче, босилек, розмаринн
ГабриелаКолко време се съхранява палачинкова торта
Здравейте, принципно знам, че всичко, което е направено с яйца не е хубаво да се яде след повече от 2-3 дена дори да се съхранява в хладилник.
ГабриелаКак ще се почувствате, ако някой ви открадне рецептите?
Аз съм на мнението, че всички сме тръгнали от някъде и в това да споделяш рецепците си няма нищо лошо. Имало е рецепти, които съм гледала в интеренет и правя всичко дословно стъпка по стъпка, но не стават така както на снимката или достатъчно вкусни. На човек трябва й да му се отдава.
ГабриелаСъбирате ли разделно боклука си - хартия, пластмаса и метал, стъкло?
Аз лично съм пробвала, но не с голям резултат, ако до нас няма отделни контейнери не мога да ходя с боклука си до съседния квартал за да го изхвърля. Нека сложат навсякъде и ще има повече хора, които ще го правят.
ГабриелаНякой ползва ли в къщи робот-прахосмукачка?
На мен много ми харесват, но си имат и своите минуси.
ГабриелаРазнообразно меню - как да го постигнем?
Аз гледам доста често различни рецепти с неща, които не съм опитвала и се пробвам да си правя вкъщи
ГабриелаКакви са вашите три любими десерта?
Шоколадово суфле, Крем-карамел и френска селска торта ) беше трудно да избера само три
ГабриелаПолзвате ли списък за пазаруване като отивате на пазар?
Винаги използвам списък, иначе все ще забравя нещо и ще се наложи да се връщам още веднъж, а не обичам
ГабриелаПазарувате ли Онлайн?
Аз обичам да пазарувам онлайн, но разбира се не за храна. Всичко останало, да въпреки, че е риск.
ГабриелаЗа какво се ползва подправката шафран?
Използва се с лечебна цел, съшо така много често в сладкарството- блатове, бисквити, пудинги и т.н. Често в приготвянето на ориз, месо и риба. Може да се добави и към бульон.
ГабриелаСънувате ли храна?
Понеже работя в заведение с храна и доста често ми се случва да сънувам как хвърчат чиний с храна
ГабриелаКакво хапвате когато сте на кино?
Много обичам да си купувам най-големите пуканки с най-голямата кола