Габриела

Иноватор
Моята стенаРецепти175Статии5Съвети2Коментари48Форумни теми1Постове във форума76За менИзпрати съобщениеточки8598

Аз активирам маята, като я намачкам с чаена лъжица захар, добавям малко хладка вода и после добавям супена лъжица брашно и оставям настрана. След 5 мин. добавям активираната мая към брашното за месене 


Здравейте, принципно знам, че всичко, което е направено с яйца не е хубаво да се яде след повече от 2-3 дена дори да се съхранява в хладилник.

Аз съм на мнението, че всички сме тръгнали от някъде и в това да споделяш рецепците си няма нищо лошо. Имало е рецепти, които съм гледала в интеренет и правя всичко дословно стъпка по стъпка, но не стават така както на снимката или достатъчно вкусни. На човек трябва й да му се отдава.

Аз лично съм пробвала, но не с голям резултат, ако до нас няма отделни контейнери не мога да ходя с боклука си до съседния квартал за да го изхвърля. Нека сложат навсякъде и ще има повече хора, които ще го правят.

Аз гледам доста често различни рецепти с неща, които не съм опитвала и се пробвам да си правя вкъщи 


Шоколадово суфле, Крем-карамел и френска селска торта
) беше трудно да избера само три 



Чувала съм от лекари да го препоръчват.

Винаги използвам списък, иначе все ще забравя нещо и ще се наложи да се връщам още веднъж, а не обичам 


Аз обичам да пазарувам онлайн, но разбира се не за храна. Всичко останало, да въпреки, че е риск.

Използва се с лечебна цел, съшо така много често в сладкарството- блатове, бисквити, пудинги и т.н. Често в приготвянето на ориз, месо и риба. Може да се добави и към бульон.

Понеже работя в заведение с храна и доста често ми се случва да сънувам как хвърчат чиний с храна




Много обичам да си купувам най-големите пуканки с най-голямата кола 
