Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»victoria_borisowa»Моите форумни постове
victoria_borisowa
victoria_borisowa
Новак

Моите форумни постове

victoria_borisowaЛипсват ли ви ресторантите и заведенията?
Честно да Ви кажа изобщо не ми липсват, макар че, преди често ги посещавах. В кулинарно отношение не се е променило нищо, тъй като от доста време готвя всеки ден вкъщи. Единственото, което ми липсва е,че нямаме възможност да посещаваме заведения, когато имаме някакъв повод.
victoria_borisowaНавици в кухнята, които винаги да следваме
Здравейте! Моите навици определено се припокриват с вашите. Единственото, което бих добавила е,че се старая да измивам и почиствам всичко веднага преди да се зарина с мръсна посуда
victoria_borisowaКак намирате време за качване на снимки и рецепти?
Здравейте! Наистина много трудно се намира време. Ако не ми беше хоби със сигурност нямаше да се занивам
victoria_borisowaГафове в кухнята
Здравейте! Колкото и да е странно, макар че съм начинаеща все още нямам гафове в кухнята. Готвя от доста време, но ежедневно го правя само от около 2 години. Сигурна съм, че и аз някой ден ще подпаля нещо, но да видим кога
victoria_borisowaКак да премахнем специфичния вкус на земя при червеното цвекло?
Здравейте! Понеже консумирам само сурово цвекло мога да кажа, че аз не усещам този вкус с правилното овкусяване. Използвам различни подправки - сол, пипер, копър и най-вече лимонов сок и маслиново масло.
victoria_borisowaКупувате ли ягоди или зелена салата през януари?
В много редки случаи купувам продукти, които не са в сезон. Просто качеството им е ужасно и не е вкусно. Така съм научена от малка и съм свикнала да ям плодове и зеленчуци само, когато са в сезон.
victoria_borisowaИдват празници! Какво да подарим за кухнята?
Зависи от какво има нужда човека. Аз бих се зарадвала на пасатор, блендер, миксер, хлебопекарна, кафе машина (има такива с капсули до 100 лв.).