Мартина Тракова
![Мартина Тракова](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20160113_122057_39030.webp)
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти138Снимки243Статии1СъветиКоментари180Форумни теми16Постове във форума448За менИзпрати съобщениеточки3188
![Мартина Тракова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160113_122057_39030.webp)
Накисваш в студена вода за 24 часа и люспата пада малко по-бързо.При някой може и да свариш за 15-20 мин.Ще ти отнеме време при всяко едно положение. :y: Успех!
![Мартина Тракова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160113_122057_39030.webp)
Био е когато ти сам си го отгледаш,да знаеш,че не си слагал торове и препарати.Взимала съм моркови за детето,който нямаха никаква разлика с не био морковите.
![Мартина Тракова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160113_122057_39030.webp)
Имаше написана подобна тема във форума за крем брюлето.Там бях написала точна рецепта.Питаме едни и същи работи по различен начин.В брюлето няма нищо сложно. ![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)
![Мартина Тракова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160113_122057_39030.webp)
Темата е от Джемиле а,заглавието ѝ е Как се приготвя крем брюле!Който се интересува да види там,а може и да коментира.Няколко точки още до края на месеца!!!
![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)
![Мартина Тракова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160113_122057_39030.webp)
В къщи аз си готвя за да съм спокойна,че всичко ще е наред.Някой колега ,ако има желание да ми направи десерт,не бих отказала. ![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)
![Мартина Тракова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160113_122057_39030.webp)
Вили,хахаха и аз съм така.Резна ли тиквата ела да видиш какво става.Днес уморих детето с тиквено меню!
Харесвам печена със орехи и ванилия.Тиквеници правя с кеф,но не ги ям. :y: :y:
![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)
![](/files/icons/smilies/3.png)
![Мартина Тракова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160113_122057_39030.webp)
Първо слагам желатина с 3-5 с.л.студена вода за да набъбне.Ако го прибавям към студено,го разтварям на водна баня.Ако го прибавям към топло,директно и разбърквам добре :y:
![Мартина Тракова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20160113_122057_39030.webp)
Малко трудно е човек да се ограничи само с 5.Круша,спанак,тиква,морков,банани и шоколад е моето топ 6
![](/files/icons/smilies/20.png)
![](/files/icons/smilies/20.png)
![](/files/icons/smilies/20.png)