Моите форумни постове

Ваня Георгиева
Освен точилка да е някаква по различна може би.
Ваня Георгиева
И на мен ми е любопитно защото имахме село и баба ми имаше доста такива стари инструмента но за този и аз не се сещам кой е.
Ваня Георгиева
На мен ми прилича на точилка за фигури на тесто, без значение какво е.
Ваня Георгиева
Напръсквам ги с вода и веднага се освежават.
Ваня Георгиева
Като отварям всички прозорци да става течение.
Ваня Георгиева
С Ариел за петна ги отстранявам. А първо със сол и после течния ариел за петна.
Ваня Георгиева
И аз за първи път чувам за круфини но вече видях какво представлява сега остава и да го пробвам да видя вкуса му.
Ваня Георгиева
Звезден анасон е много интересна подправка, канела отскоро добавям по често.
Ваня Георгиева
И моите се променят има неща които преди изобщо не съм харесвала а сега ги правя и хапвам с удоволствие.
Ваня Георгиева
Аз готвих розови картофи, тук рецептата ми за картофи соте и с бекон са от тях. Но са домашни розови отвън, тези лилавите други ли са ? А розовите са много жълти отвътре и са много вкусни.
Ваня Георгиева
Явно и на вкус ще са доста по различни от останалите.За пържене ще са доста интересни и на цвят и вкус.
Ваня Георгиева
Аз си взимам по една гаца картофи и лук, като свършат пак. Но от зеленчуците нищо не взимам в големи количества.
Ваня Георгиева
И аз замръзявах магданоз още имам но не ми харесва, свежия си е друго, нарязах си чушки жълти и червени на парченца за гювеч и други манджи.
Ваня Георгиева
Това за копъра не го знаех с каква сол го осоляваш, ситна или едра морска?
Ваня Георгиева
Благодаря Гергана, и магданоз така ще опитам да съхраня.
Ваня Георгиева
Никой ли няма да ми предложи какво да приготвя от тези хубави круши.
Ваня Георгиева
Вчера направих сладкиш със крушите, стана разкошен. Скоро ще кача рецептата.
Ваня Георгиева
Благодаря Веси, видях рецептата ще опитам да я направя, изглежда вкусно.