Албена Асенова
Гуру
Моята стенаРецепти1113Снимки2860Статии82Съвети27Коментари813Форумни теми11Постове във форума482За менИзпрати съобщениеточки49486
Да си призная,да готвя повече и се старая да снимам повечето неща.Някой път не успявам,защото готвя в малко количество и се изяжда бързо.Опитвам се да се сетя за някоя рецепта от моята баба и да се пробвам да я възпроизведа.Лошото е ,че не разполагам с много време.
На мен лично не ми допадат съдовете.То голямо пазене.Но ножовете са доста остри.Нашите баби са били добри кулинарки и без да такива кухненски екстри.
И аз използвам доста често чесън в ястията и салатите.Обичам и пресен.Обикновено хапваме всички и разбира се винаги кога и къде.
Не,не ползвам.Имам си керамични от които съм доволна от години.А затрупването с прекалено много вещи ми е чуждо.До колкото знам и посудата в която се готви трябва да отговаря на някакви изисквания.
Масло с 82% масленост,зехтин и слънчогледово олио.Много ми допада ореховото олио добавено към салати.
Аз съм публикувала рецепта за домашен сладолед.Мисля,че е много сполучлива.А още по-перфектна се получава ако сместа се изсипе и се разбърка с машина за сладолед.
Не знам как се приготвя,но съм опитвала натурален черен шоколад с пипер и за мен е нещо уникално.Лютивата нотка е съвсем лека и се усеща,не е нещо натрапчиво.