Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Кака и Батко»Единичен статус #33294
  • Кака и БаткоКака и Баткодобави отговор към форумната тема: Тайната на перфектния паниран кашкавалпреди 9 годиниСложете кашкавала за паниране предварително за 15 минути във фризер.

    "Разбийте жълтъците с брашното и бирата и внимателно ги объркайте с разбитите на сняг белтъци.

    Нарежете студения кашкавал на парчета с дебелина до 1, 5 см. Овалвайте ги първо в ледена вода, после в панировката и ги подреждайте в тава с хартия за печене.

    Сложете в подходяща, предварително намазнена тава да се изпекат. Пекат се в много силно загряна фурна от двете страни. Поднесете с прясно накълцан магданоз и резен лимон."
    Нещо подобно на това, но отделните порции увиваш във фолио.
    Дано съм бил полезен!