Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Кака и Батко»Единичен статус #35914
  • Кака и БаткоКака и Баткодобави отговор към форумната тема: Какво ще предложите за следващия месец?преди 8 години, преди 8 годиниМоето скромно предложение е всеки който е натиснал бутона "сготвих" да публиува и снимка/и на сготвеното, дали снимката е автентична нека прецени онзи, който е публикувал рецептата, нека и той да е оценителя, а иначе аз мога да натисна много бутони само и само да трупам точки, а реално с нищо не съм полезен на околните, защото "сготвих" не означава, че ми е харесало. В някаква степен това би ограничило и онези, които публикуват рецептите от "бабиното тефтерче" без никога да са ги пробвали! В крайна сметка искам да апелирам, нека се опитаме да направим живота си по-вкусен, а не непрекъснато да трупаме точки - аз се отказвам от моите!
    Другото МНОГО важно за мен е да се сложи край на анонимността, ако умра от печатна грешка искам да знам кого ще псувам на онзи свят - шегувам се, но хейтърите нямат място сред нас!
    Последно - искам да мога да коригирам рецептата си според забележките, които съм получил - никой не е безгрешен, понякога просто пропускаме да кажем важни неща защото за нас те са обичайни, но за другите са важен детайл, а в кулинарията детайлите са важните!