Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Renkata»Единичен статус #38849
  • RenkataRenkataдобави коментар към: Гювечета по селски със стар бобпреди 9 години, преди 9 годиниГювечета по селски със стар бобГювечета по селски със стар боб02.03.2016ГювечетаДа напоследък го беля, защото имам здравословен проблем (хапвам не белен, ако се чувствам добре). Добре е да се бели, защото по този начин ядем много найлон и става проблем газове, тежест. А за тази рецепта се получи добре стана като пюре.
    • Сия Рибагина
      Сия РибагинаКогато е накиснат и набъбне при сваряване целулозната люспа не предизвиква толкова газове,още повече пък и когато водата се сменя.Това не е найлон и щом така си преценила ок,но за мен си е заблуда,че ще намали газовете,купувала съм и белен боб(не аз да го беля) и трябва да ти кажа,че си е също толкова тежко и газообразуващо и е напълно излишно да се прави.
      • RenkataRenkataмен ме дразнят люспите последния път като си варих боб 1вата купа ме заболя после ги смуках и ги хвърлях .. така и при запръжка ако е ..