Anonimen
Новак
Моята стенаРецепти1Снимки2СтатииСъветиКоментари6Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки36
- Анонимендобави коментар към: Мекици със содапреди 7 години, преди 7 годиниМекици със сода10.01.2017МекициАз като начинаещ кулинар да попитам - а тестото колко време втасва? Или как се разбира, че е готово? Досега не съм месила тесто.
- Yordanka KovachevaЗдравейте. Когато тестото е със сода, няма нужда да втасва. Пържите си мекиците директно, те от топлината на горещото олио ще бухнат. Когато едно тесто е замесено със мая, тогава е необходимо и задължително да втаса, тоест да удвои или утрои обема си.Харесва миОтговор1
- Илияна ГеговаБлагодаря много за съвета, ще го запомня за всяка рецепта с тесто, която видя в бъдеще :)Харесва ми1