Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

 • /АнонименАнонименси добави аватар. Добави и ти!преди 6 години
 • /AdminAdminпубликува в кулинарната мрежапреди 6 годиниСкъпи Кулинари,

  надяваме се да сте си изкарали прекрасни великденски празници и макар готвенето да ви е омръзнало, ние ще обявим новитe ни тематични седмици (9.04 - 29.04) и те ще бъдат седмици на рецептите приготвени в Хлебопекарна, Мултикукър, Халогенна Фурна, Крокпот, Слоу Кукър и Микровълнова. При добавянето на такива рецепти, в заглавието трябва да напишете уреда, например: Селски Хляб в Хлебопекарна или Картофена Яхния в Мултикукър.

  Всяка одобрена тематична рецепта със снимка ще ви носи 20 точки.

  Отново напомняме, че зададените рецепти, статии и съвети ви носят двоен брой точки. Там заредихме доста нови зададени теми, така че имате голям избор.
  • Yordanka Kovacheva
   Yordanka KovachevaЗдравейте. Имам въпросче. Запазих си рецепта за постен тутманик, който смятам да приготвя със суха мая. Тъй като вече няколко пъти е ставало въпрос кое е постно и кое не аз всеки път се обърквам все повече и незнам дали в крайна сметка хляб или тутманик с мая би бил постен според вас. :))За мене е, но дали? Хлябът по принцип мисля, че е постен, стига в него да няма яйца, мляко или други животински продукти. ..
   • Yordanka KovachevaYordanka KovachevaБлагодаря много, Мария. И аз така си мислех, но исках да чуя и друго мнение. :)
   • Мария СимоваМария СимоваРазбира се че е постен, маята не е животински продукт. За мен, не е постно ястието ако съдържа животински продукт т.е. сирене, мляко, яйца, масло!
  • marcheva14
   marcheva14Здравейте!
  • marcheva14
   marcheva14Здравейте! Бих искала да си уточня нещо относно Зададените рецепти, има пуснати три рецепти, които според мен приготвянето им е едно и също или с много малки разлики, несъществени, а това са : "Мраморна глазура за торта", "Огледална глазура за торта" и "Стъклена глазура за торта". Такива глазури, поне аз имам две рецепти, които съм пуснала, а това са : "Празнична орехова торта с карамелено-огледална глазура " и още една, ако не се лъжа е по рецепта на Йоли, а по точно е "Тирамису с огледална глазура". Друг вариант на огледална глазура - няма. Да ги преписвам същите, които съм публикувала или да преписвам от някъде си , само за да си пиша, не е редно. Не ми е ясно.
   • AdminAdminЗдравей Марче, рецептите са еднакви да, но трябва да бъдат написани отделно само за глазурата, тъй като който търси Огледална Глазура, няма да намери Стъклена Глазура или Мраморна Глазура, затова и в трите варианта са зададени.
  • Всички коментари
 • /АнонименАнонименгласува за: Замразен пресен джинджифилпреди 6 годиниЗамразен пресен джинджифилЗамразен пресен джинджифил17.03.2018Туршии и зимнина
 • /АнонименАнонименсготви: Чорба от спанакпреди 6 годиниЧорба от спанакЧорба от спанак12.12.2021Спаначена супа
 • /АнонименАнонимендобави коментар към: Чорба от спанакпреди 6 годиниЧорба от спанакЧорба от спанак12.12.2021Спаначена супаИ аз наскоро правих подобно ястие, но сложих малко чесънче заедно с лука. Пак се получи чудесно, леко ядене, подходящо за вталяване за лятото :D
 • /АнонименАнонименгласува за: Оригинална рецепта за руски пелменипреди 6 годиниОригинална рецепта за руски пелмениОригинална рецепта за руски пелмени03.08.2021Пелмени
 • /АнонименАнонимендобави коментар към: Оригинална рецепта за руски пелменипреди 6 годиниОригинална рецепта за руски пелмениОригинална рецепта за руски пелмени03.08.2021ПелмениЧудесна рецепта! Само имам въпрос - тъй като винаги готвя за поне 2 пъти, как мога да затопля отново пелмените на следващия ден, но без микровълнова (малко е дефицит у дома). :)
 • /АнонименАнонимендобави коментар към: Пилешко в пакетче от кори за баницапреди 6 години, преди 6 годиниПилешко в пакетче от кори за баницаПилешко в пакетче от кори за баница08.02.2017Пилешко месоАууу, чудна рецепта! Веднага я добавям в 'скорошни специалитети за гладната фамилия' :D Ще споделя отзиви, когато я приготвя. :) Но със сигурност е лесна за изпълнение, но звучи супер вкусно! (както повечето традиционни ястия)
 • /АнонименАнонименсготви: Замразен пресен джинджифилпреди 6 годиниЗамразен пресен джинджифилЗамразен пресен джинджифил17.03.2018Туршии и зимнина
 • /АнонименАнонимендобави снимка към собствена рецепта: Замразен пресен джинджифилпреди 6 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest