Анонимен
Новак
Моята стенаРецепти1Снимки2СтатииСъветиКоментари6Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки36
- Анонимендобави рецепта със снимка: Замразен пресен джинджифилпреди 7 годиниЗамразен пресен джинджифил17.03.2018Туршии и зимнина
- Анонимендобави коментар към: Мекици със содапреди 7 години, преди 7 годиниМекици със сода10.01.2017МекициАз като начинаещ кулинар да попитам - а тестото колко време втасва? Или как се разбира, че е готово? Досега не съм месила тесто.
- Yordanka KovachevaЗдравейте. Когато тестото е със сода, няма нужда да втасва. Пържите си мекиците директно, те от топлината на горещото олио ще бухнат. Когато едно тесто е замесено със мая, тогава е необходимо и задължително да втаса, тоест да удвои или утрои обема си.Харесва миОтговор1
- Илияна ГеговаБлагодаря много за съвета, ще го запомня за всяка рецепта с тесто, която видя в бъдеще :)Харесва ми1
- Анонимендобави коментар към: Супа топчета за ценителипреди 7 годиниСупа топчета за ценители16.03.2023Супа топчетаАз също си ползвам само ориз, никакви картофи и фидета, това е за студентските столове. Но застройката си я правя с цялото яйце и никога не ми се е пресичала. :)
- Анонименсготви: Пухкава питка с кисело млякопреди 8 годиниПухкава питка с кисело мляко10.02.2018Питки
- Анонименсготви: Солени мъфини с крема сиренепреди 8 годиниСолени мъфини с крема сирене08.11.2021Солени мъфини
- Анонименсготви: Козунак без месенепреди 8 годиниКозунак без месене18.04.2022Козунак
- Анонименпопълни разширения си профилпреди 8 години
- Анонимендобави коментар към: Шкембе с кисело млякопреди 8 годиниШкембе с кисело мляко14.11.2021Шкембе чорбаИзвинявай, ама шкембе чорба с КИСЕЛО мляко и олио... блях. Поне я кръсти "Сиромашка шкембе чорба", защото няма нищо оригинално в тази рецепта. Гавра с шкембето.
- Анонименпопълни профила сипреди 8 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest