- Зоридобави коментар към: Канелони на фурна с кайма и чуден соспреди 6 години, преди 6 годиниКанелони на фурна с кайма и чуден сос08.06.2022КанелониСкъпи Кулинари, ако някой от вас е приготвял черни трюфели - моля помагайте!
- marcheva14Зарче, в противовес на всички мнения на любители на трюфели на мен не ми харесват, имат аромат на земя, как да го обясня, не е това което очаквах, но в интерес на истината аз съм много капризна на храна, много малко неща харесвам, риба не ям, или по- скоро само определен вид риби, морски дарове не ям, карантии - абсурд, месо...рядко, предпочитам постни ястия, така че аз не мога да бъда критерий.Трябва да се опита, всичко е въпрос на вкус.Харесва миОтговор1
- marcheva14Зарче, няма обработка, или се стърже или тънко на слайс се поставя. Черен трюфел е много подходящ към френски омлет или към месо, най-често телешки стек. Поставя се основно за вкус, това е.Харесва миОтговор1
- ЗориМарче, благодаря за отговора! А какъв е реалният им вкус? Като на гъби или има нещо по-специфично?Харесва ми