• Христо СлавейковХристо Славейковпубликува на стената на: Сия Рибагинапреди 5 годиниГ-жо Рибагина, Тази рецепта е неточна, а това не е коректно към начинаещите готвачи, които имат доверие в този сайт! Не е възможно нито физически, нито технически агне 6 килограма да се изпече за 2,5 - 3 часа!!! По принцип агнешка плешка или бут, които са нормално около 2-3 кг. имат нужда от бавна и постепенна термична обработка поне 3,5-4 часа, с непрекъднато периодично обливане на месото! А какво да кажем за цяло или половин агне!!! Моля Дарт-Вейдърите и Гурувиците в този сайт да редактират съвестно рецептите, защото жена ми за малко да съсипе агнешкото следвайки вашата рецепта! Аз я поправих и скоро ще побликувам истинската рецепта! Разбирам че трупате точки, но се излагате като Мастър.........