Мария Божилова
![Мария Божилова](https://gotvach.bg/files/avatars/p_20211113_121602_3624.webp)
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти685Снимки2439Статии2СъветиКоментари82Форумни теми3Постове във форума37За менИзпрати съобщениеточки22918
![Мария Божилова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20211113_121602_3624.webp)
Използвате ли Тарос и в какво? Много малко продавачи на подправки са чували за него.
:blush: ![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![](/files/icons/smilies/1.png)
![Мария Божилова](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/p_20211113_121602_3624.webp)
Как готвите боб - със запръжка или без запръжка.Според новите правила за хранане запръжката вреди на стомаха, но старите рецепти боб без запръжка не е боб?