Моите форумни теми

Цветанка ЦветановаПрепарати за съдомиялна?
ЗА тия които ползват съдомиялни.Какви препарати ползвате? Капсули,гел или прах за измиването на съдовете? Как почиствате самата съдомиялна? Ползвате ли ароматизатори? Всичко ще ми е от полза.
Цветанка ЦветановаКато тайфун съм след готвене
И при вас ли е така? След всяко готвене, все едно бомба е паднала в кухнята у дома, особено ако има и готвене за повод като рожден ден и всякакви празници. Тенджери, тави, прибори и уреди. Как се справяте със стихиите след готвенето? Имам усещането че, ако мивката ми имаше крака, щеше да е отдавна избягала и аз след нея /undefined
Цветанка ЦветановаНай добрата рецепта?
Как се ориентирате коя рецепта да изберете> По рейтинг,по преглеждания или по коментари?
Цветанка ЦветановаДа има рецепти с ниска кулинарна стойност
Имам предложение към администраторите на сайта, да се създаде такъв раздел. Да може да се публикуват рецепти с по 2 или 3 съставки. Пиша това по повод една изтрита моя рецепта за едни наистина вкусни бонбони. Наистина са с 3 съставки но ефекта и вкуса надминават рецептата. Предлагам също и администраторите да преценяват за самите рецепти и да ги поставят там. Извинявам се ако съм причинила неудобство.Ако прецените не одобрявайте поста ми. Поздрави.
Цветанка ЦветановаКакъв оцет ползвате за туршии?
Приемам съвети, винен или ябълков оцет е по добре за вкусната туршия!
Цветанка ЦветановаКак да се справя със злоядото ми дете?
Имате ли злояди деца? Как се справяте с храненето и опитването на нови храни в менюто им? Всякакви съвети ще са ми от полза.
Цветанка ЦветановаХлябът ми залепва за прозорчето на хлебопекарната. Помощ!
Почти винаги ми се случва хлябът да се надуе до капака на уреда. Хлебопекарната ми е за 850 гр., но винаги става около 930-960- гр. Опитах с намазване на капака с олио , но не помогна. Идейки как да не ми залепва, че се уморих да го търкам това стъкло ?
Цветанка ЦветановаДиета с лимони за прочистване на организма
Прочетох я преди години в един вестник и сега ви я представям. Тази диета е супер лесна защото се яде всичко без да се лишавате. Може да си разпределите лимоните за през деня,като консумирате всичко останало като храни. Диетата е по схема за 14 дни. Отслабване 5 кг (поне при мен) Не зная дали може да се консумират със захар или мед,аз си ги ям без примеси За диетата са необходими 56 бр. лимони. 1 ден-1 лимон 2 ден-2 лимона 3 ден-3 лимона 4 ден-4 лимона 5 ден-5 лимона 6 ден 6 лимона 7 ден-7 лимона 8 ден -7 лимона 9 ден -6 лимона 10 ден-5 лимона 11 ден - 4 лимона 12 ден-3 лимона 13 ден-2 лимона 14 ден-1 лимон