Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименСтрахотен зехтин за салата
Вземете 200 гр. маслини по ваш вкус и им отстранете костилките. Поставете маслините в буркан и ги покрийте с олио от най-евтиното. Пасирайте маслините, допълнете с олио и вече имате страхотен продукт за зелена салата, по-добър от всички скъпи зехтини които може да си закупите от магазина. Ако желаете можете допълнително да продължите по някой от тези рецепти http://gotvach.bg/n5-31820-%D0%94%D0%B0_%D1%81%D0%B8_%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC_%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD_%D0%B7%D0%B5%D1%85%D1%82%D0%B8%D0%BD Аз лично вчера си приготвих и сега броя дните
АнонименРуска кухня
Здравейте приятели и колеги Искам да благодаря на екипа създал този чудесен сайт, пълен с добри рецепти и много полезни съвети. Тук лесно и бързо намирам всичко което ми е необходимо. Като взема предвид колко съм скаран с интернета, това ми е в голяма полза, защото си спестявам много време. Имам едно предложение, което се надявам да ви хареса. През последните няколко години броят на руските туристи в Слънчев бряг, стана почти или дори по-голям от броят на немските туристи. Моят shef се зарече ако не се сбъдне предсказаният от Маите край на Света , за сезон 2013 г. голяма част от менюто да е от руски гозби. Предполага, че и други колеги работещи в Сл. бряг, Несебър и Свети Влас ще имат такива промени. Ето за това предлагам в раздел "национални кухни" да бъде добавена и руската кулинария. Нямам никаква престава какво ще трябва да готвя през лятото и желая да се поупражнявам в домашни условия, преди идването на прекрасното лято. Пожелавам Ви весели празници и не прекалявайте с алкохола и холестерола Бъдете живи, здрави и добри един към друг !!!
АнонименМоля за съвет за лошо тесто :-)
Здравейте. От близо две години си приготвям тесто за пица по една и съща рецепта, но вчера реших да опитам една друга рецепта която видях във един друг сайт. Рецептата е следната 4 ч. ч. брашно 100-200 г масло или маргарин 2 яйца 12 с. л. сметана 2 с. л. захар 1/2 ч. л. сода 1/2 ч. л. сол В края на рецептата пише, че може вместо сметана да се използва кисело мляко или айран. Използвах айран. Изпекох една пица и тестото изобщо не ми хареса на вкус. Станало е прекалено мазно, тежко и искаше доста печене до като стане хрупкаво. Кашкавала се изпече много преди тестото и се наложи да побългарявам допичането на тестото като сложих тавата с пицата върху печката с дърва. Вече тестото стои около 15 часа в хладилника и се чудя как да го оправя за да не е толкова мазно или за какво да го използвам. Моля Ви за съвет. Благодаря Ви предварително.