Gotvach.bg»Съвети»Какво са фаршировани яйца?

Какво са фаршировани яйца?

Пълнените или както още се наричат фаршировани яйца са впечатляващ начин да посрещнете на трапезата своите гости и да ги зарадвате с красиво за окото и апетитно за вкусовете предястие.

Пълнените яйца са едно страхотно предястие, което всички ние, вероятно, сме опитвали. По принцип в пълнежа за яйца може да се сложи всичко – това ястие дава голямо поле за експерименти и развихряне на въображението.

Знаем, че около Великден ще имаме доста варени яйца и ще започнем да се чудим как да ги оползотворим. Тогава е един от случаите, в които се сещаме за пълнените яйца. Те, на своя страна, са предястие с яйца, което се прави бързо, а всъщност е доста ефектно.

Практичните домакини приготвят фаршировани яйца. Това включва обелване на твърдо сварените яйца, нарязване, изваждане на жълтъците, смесването им с майонеза и подправяне.

Продукти за фаршировани яйца: 10 яйца, майонеза, горчица, черен пипер и сол на вкус, магданоз за украса

Начин на приготвяне на фаршировани яйца

Яйцата се сваряват, след което се обелват и се разрязват на половини. Жълтъците се отделят и се слагат в купата на блендер.

Добавят се майонеза и горчица и се поръсва с черен пипер и сол.

Продуктите се смилат и сместа се поставя в пош.

Половинките белтъци се пълнят с готовата плънка, декорират се с листа магданоз и се сервират.

Фаршированите яйца използвайте в празнични плата и като бързо предястие, когато нямате много време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати