Gotvach.bg»Съвети»Какво е фуд флорист?

Какво е фуд флорист?

EvgeniaEvgenia
Мастър Шеф
94218639
Какво е фуд флорист?

Фуд флорист е една от модерните и много креативни професии. Фуд флористът изработва ядлив букет, който съчетава цветя, храни и декорации.

Ядливите букети са изключително оригинален и ефектен подарък за всеки повод, като огромният бонус е, че дори не е нужно да познавате толкова задълбочено лицето, за което е предназначен дадения букет, защото всички ние обичаме да си хапваме.

Идеята за фуд флорист се е родила през 2018 година. Ядливите букети обаче са се появили масово на международния пазар през 2020 година.

Стремежът при направата на ядливите букети е всеки да е уникален сам по себе си, като аранжировката му да не се повтаря.

Има букети с френски макарони, покрити с шоколад, ягоди и пресни плодове, съчетани с цветя. Както и букети със съдържание мезета за плато, студени хапки, дребни сладки и дори мини банички.

Всъщност работата като фуд флорист позволява голяма свобода и творчество.

Ядливите букети са подходящи за сватби, рождени дни, юбилеи или дори за всеки обикновен ден.

Ако искате да изненадате „НЕЯ“, можете да избирате между шоколадови лакомства до горски плодове и дори лилави ягоди, покрити с шоколад в комбинация с цветя. „ТОЙ“ би се зарадвал да получи, като изненада месен букет (букет от деликатесни колбаси) в комбинация с цветя.

Букетите ще поставят широка усмивка на тези, които ги получат. Изненадата ще бъде гарантирана!

На пазара има много различни компании, които биха помогнали по време на празници и големи събития с направата на тези, единствени по рода си подаръчни букети, а може да си ги изработите и сами. Не е никак трудно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати