Gotvach.bg»Съвети»Как и колко време се варят свинските уши?

Как и колко време се варят свинските уши?

Rayna_xcxRayna_xcx
Иноватор
26863
Как и колко време се варят свинските уши?

Свинските уши могат да бъдат много вкусен деликатес, когато знаем как да ги приготвим. Независимо дали като мезе или в друга гозба, свинските уши са продукт, който не бива да се подценява.

Как да приготвим свински уши?

Всичко започва с хубавото им почистване и направата на бульон, в който се варят свинските уши. Можете да го приготвите с чесън, лук, моркови, вино също така, а и с някоя тайна любима съставка.

В този бульон се пускат добре почистените ушички и се слагат на умерен огън, а не силен. Колко време се варят свинските уши? Обикновено са нужни не повече от два часа. Понякога са готови дори след час. Така че трябва да наблюдавате процеса и да пробвате месото с вилица.

След като сме стигнали до тук, слагаме свинските уши в хладилник, за да се охладят. И след това можем да ги нарежем на по-малки парчета и да ги приготвим според нуждите на съответната рецепта.

Експериментирайте и споделяйте рецептите си с екипа на gotvach.bg.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати