Admin
Администратор
- Ваня Георгиевапубликува на стената на: Adminпреди 11 месеца, преди 11 месецаЧестита Коледа и весело посрещане на новата година! Бъдете здрави и благословени! Искам да попитам защо рецептата която публикувах днес Портокалови напукани сладки с шоколад не е в Готвач.бг а в Един.бг. ? Аз дори нямам регистрация там. Тук съм от доста години и имам много рецепти както и награди.
- AdminПривет, в готвач вече има такава рецепта и за да не я изтрием, я публикувахме в другия ни сайт, а точките си се дават в готвач.Харесва миОтговор
- AdminИмай предвид, че с регистрацията в Готвач можеш да влизаш и в другите ни сайтове, така че реално за всеки можеш да добавяш.Харесва ми1
- Ваня ГеоргиеваБлагодаря за отговора.Харесва ми
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 11 месеца, преди 11 месецаЗдравейте, кулинари,
Честита Коледа - бъдете здрави, добри, обичани и благословени!
От днес имаме нова тематична седмица (27.12 - 02.01) и тя ще бъде тематична за всякакви:
- празнични предястия;
- празнични салати;
- капама;
- печен джолан;
- пържоли;
- пуйки;
- патици;
- зайци;
- празнични торти, сладки и сладкиши;
които можете да поднесете в новогодишната нощ. Вашите рецепти трябва да бъдат красиво аранжирани и добре снимани, за да се отчетат като тематични - все пак става въпрос за празнична трапеза!
Всяка тематична рецепта със снимка продължава да ви носи 30 точки.
Поздрави, Готвач.бг- Теодора МещероваЧестита Нова година! Бъдете живи и здрави! Нови кулинарни вдъхновения за всички!Харесва миОтговор6
- Yordanka VasilevaЧестита на всички Новата 2024 г!!! Нека бъде мирна, здрава и успешна година за всички хора по света!!!Харесва миОтговор5
- Мария БожиловаЧестита Коледа! Бъдете здрави и благословени!Харесва миОтговор9
- Всички коментари
- Виктория Константиновадобави рецепта със снимка: Постен боб на фурна със сушени чушкипреди 11 месеца, преди 11 месецаПостен боб на фурна със сушени чушки25.12.2023Пълнени чушки
- Виктория КонстантиноваИзвинявам се! Не се усетих, че има два съда с накиснати продукти. Редактирах. Светли празници!Харесва миОтговор
- AdminПривет, описанието на рецептата не е много ясно. Моля за корекция, за да не бъде изтрита. Трябва да е ясно кое след кое следва, а не да гадаем.Харесва миОтговор
- Adminдобави коментар към: Маслени сладкипреди 11 месецаМаслени сладки23.12.2023Слепени сладкиПривет, каква е есенцията използвана в тази рецепта и какво количество?
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 12 месеца, преди 11 месецаЗдравейте, кулинари,
време е за най-богатите и вкусни тематични седмици от годината (13.12 - 26.12) и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- севиче;
- сарми - всякакви видове;
- капама;
- боб на фурна;
- боб в гювеч;
- печена и/или пълнена пуйка;
- печена патица;
- свинско руло;
- руладини;
- печен джолан;
- печено прасенце;
- питка с късмети;
- домашен суджук;
- домашна луканка;
- бабек;
- домашен бахур;
- пълнена тиква;
- содена питка;
- баклава;
- тиквеник;
- линцери;
- гевреци;
- меденки;
- канелени сладки;
- коледни сладки;
- коледни сладкиши;
Всяка тематична рецепта ще ви носи 30 точки.
Светли и весели празници от целия екип на Готвач.бг!- Теодора МещероваЗдравейте! Честито Рождество Христово на всички! Живи и здрави. Искам да попитам, питката с масло, която сте пуснали в езине не е ли тематична? Отбелязана е с 19 точкиХаресва миОтговор
- Мария СимоваНие готвим с любов и желание! А други, просто си крадат и преписват, като авторска рецепта и снимка:Харесва миОтговор1
- Всички коментари
- Yordanka Vasilevaпубликува на стената на: преди 12 месецаЗдравейте. Искам да попитам, по каква причина моята рецепта - Празнични бонбони за гости, все още не е одобрена а е публикувана на 8.12 ?
- AdminИма уикенди когато нямаме дежурен редактор и се публикуват само няколко рецепти, останалите чакат до първия работен ден.Харесва миОтговор1
- Yordanka VasilevaДа, разбирам.Извинявам се за притеснението.Харесва ми
- Yordanka Vasilevaпубликува на стената на: Adminпреди 12 месеца, преди 12 месецаЗдравейте. Искам да попитам, по каква причина моята рецепта - Празнични бонбони за гости, все още не е одобрена а е публикувана на 8.12 ?
- AdminИма уикенди когато нямаме дежурен редактор и се публикуват само няколко рецепти, останалите чакат до първия работен ден.Харесва миОтговор1
- Yordanka VasilevaДа, разбирам.Извинявам се за притеснението.Харесва ми
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 12 месеца, преди 12 месецаЗдравейте, кулинари,
нализаме в най-студения и съществено най-топлия месец на годината, затова с новата ни тематична седмица (2.12 - 10.12) решихме да започнем с някои празнични рецепти. Тематични рецепти ще бъдат:
- салати за гости;
- предястия за гости;
- сладки за гости;
- десерти за гости;
- рецепти с бурата;
На 6 и 7 Декември тематични ще бъдат всички рецепти за:
- риба;
- рибена чорба;
- и рибник;
При рецептите за гости, всяка рецепта трябва да бъде изпипана, добре аранжирана и хубаво снимана - все пак става въпрос за гости. Обикновени, тривиални рецепти от рода на шопска салата, гъби в масло и които имаме в стотици варианти, няма да бъдат оценявани като тематични.
Всяка тематична рецепта със снимка ще ви носи целите 32 точки!
Поздрави и весели празници!
Готвачът- Росица ПетроваИскам да изкажа своята благодарност към екипа на Готвач.бг за поредната награда, която получих днес. Благодаря ви! На всички кулинари желая да бъдат здрави и да продължават да творят със страст. Весели празници!Харесва миОтговор9
- Yordanka VasilevaПоздравления! Благодаря за топлите пожелания! Весели уютни празници!Харесва ми1
- veronnika_pavlovaЗдравейте, снимките на моята рецепта - Вкусен и ароматен дюлев кекс за гости са си мои, но не знам защо е добавена някаква примерна снимка, която не съм слагала аз. Моля да оправите проблема, също така искам да попитам защо не се прие като рецепта за гости? Ние често приготвяме този кекс за гости и много се харесва у дома.Харесва миОтговор
- veronnika_pavlovaКексът може да изглежда обикновен на външен вид, но е много вкусен и вътре има парченца дюли, но щом така сте сметнали че не е достатъчно добър за тематична рецепта, окей.Харесва ми
- Rositsa IvanovaЗдравейте, снимката беше тъмна, и само на 2 парчета обикновен кекс, който по нищо не напомня, че е за гости, освен че го бяхте написала в заглавието.Харесва ми
- AdminСлед като снимката не е одобрена, значи или е била малка или е била лошо качество. Условието на тематичната седмица тази седмица е снимките да са хубави, за да бъде оценена дадена рецепта за тематична. В случая явно не е така.Харесва ми
- Теодора МещероваМоля, в рецептата ми за щолена, киселото мляко да се поправи на прясно. Рецептата е с прясно мляко. Благодаря!Харесва миОтговор
- Adminрецептата въобще не става и е изтрита.Харесва ми
- Всички коментари
- Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 година, преди 1 годинаЗдравейте, кулинари,
от днес (21.11 - 27.11) имаме нова тематична седмица и тя ще бъде тематична за следните видове рецепти:
- баница със спанак;
- баница с праз;
- чорба от кладница;
- чорба от свински крачета;
- фалшива шкембе чорба;
- зелева чорба;
- супа от аспержи;
- празена супа;
- дроб чорба;
- пача;
- боб на фурна;
- пиле със сметана;
- талиатели/спагети с пиле;
- нудли;
- свинско с праз;
- брюкселско зеле;
- бяла риба на фурна;
- солена палачинкова торта;
- каноли;
- постни сладки;
- постен кекс;
- медена торта;
Всяка тематична рецепта ще ви носи 26 точки, а всяка зададена рецепта по 30 точки.
поздрави,
Готвач.бг - Adminпубликува в кулинарната мрежапреди 1 година, преди 1 годинаСкъпи кулинари,
от днес имаме нови тематични седмици (7.11 - 19.11) и те ще бъдат тематични за следните видове рецепти:
- сладкиши с тиква;
- пайове с тиква;
- пълнена тиква;
- сладкиши с кестени;
- основни ястия с кестени;
- печева с кестени;
- рецепти с карфиол;
- пълнени чушки без месо;
- салати с карфиол;
- ястия с броколи и картофи;
- веган шоколадови сладкиши;
- сурови торти;
- морковена торта;
- албанска кухня;
- чешка кухня;
- украинска кухня;
Всяка тематична рецепта ще ви носи 26 точки, а всяка зададена рецепта по 30 точки.
поздрави,
Готвач.бг- Теодора МещероваЗдравейте. Може ли да попитам какво точно се има предвид под сурова торта и не е ли моята солена торта с тортили тематична. Тя е сурова, тоест в нея няма никаква термична обработка. Благодаря и приятни почивни дни.Харесва миОтговор
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest