Стоян Карагьозов
Новак
Моята стенаРецепти3Снимки7СтатииСъветиКоментари6Форумни темиПостове във форума38За менИзпрати съобщениеточки122
- Стоян Карагьозовдобави отговор към форумната тема: Изгубена рецепта ?преди 8 годиниПродукти
4яйца
1и1/2ч.ч.захар
200гр.пшенично нишесте
с вкус на ягода,малина или
натурално
1бакплувер
2ванилии
пудра захар
Разбърквам яйцата със захарта.Добавям ПШЕНИЧНО нишесте размесено с бакпулвера и ванилията.Ако сложите царевично няма да се получи нищо.Сместа се изсипва в намазана с олио и набрашнена кексова форма с дупка по средата.Изпича се в предварително нагряна фурна на 180градуса за около 35-40 минути.Поръсвам с пудра захар.Лично аз съм го правил само един път и не ми хареса,защото става малко сух.Рецептата я извадих от старите ми бумаги. - Стоян Карагьозовдобави рецепта със снимка: Печено пиле 500 години османско съжителствопреди 8 години, преди 8 годиниПечено пиле 500 години османско съжителство02.02.2016Печено Пиле
- AdminМного оригинално, браво :)Харесва миОтговор
- Стоян Карагьозовдобави рецепта със снимка: Солен кекс с кашкавал и сиренепреди 8 годиниСолен кекс с кашкавал и сирене02.02.2016Солен Кекс
- Стоян Карагьозовдобави рецепта със снимка: Зелен хайверпреди 8 годиниЗелен хайвер02.02.2016Хайвер
- Стоян Карагьозовпопълни разширения си профилпреди 8 години
- Стоян Карагьозовдобави отговор към форумната тема: Колко течности приемате на ден?преди 8 години, преди 8 годиниChristinaV :Това, дето действа зле на работата на сърцето ми звучи странно... :x:
ПРЕКОМЕРНАТА употреба на вода действа зле на сърцето.Поне така ми обясни един диетолог. - Стоян Карагьозовдобави отговор към форумната тема: Кое кулинарно предаване следите с интерес по телевизията?преди 8 годиниКухнята на ада :evil:
- Стоян Карагьозовдобави отговор към форумната тема: Кой е вашият кулинарен идол?преди 8 годиниГордън Рамзи-ако не сте гледали Кухнята на ада сте изтървали много,Бойко Бойков-мой приятел,който в момента работи в Англия-страшен сладкар,Манол Димитров-и той работи в заведение в Англия.
- Стоян Карагьозовдобави отговор към форумната тема: Изкуството карвинг - какво мислите?преди 8 годиниНевероятно изкуство.Има курсове по карвинг,но там те учат само на основата,всичко останало е фантазия,усет,дисциплина и упоритост.Доста добре заплатена работа.
- Стоян Карагьозовдобави отговор към форумната тема: Киснете ли боба преди да го варите?преди 8 годиниЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest