Мариела Христова

Помощник Готвач
Моята стенаРецепти228Статии1СъветиКоментари143Форумни теми24Постове във форума402За менИзпрати съобщениеточки3751
Мариела Христовадобави рецепта със снимка: Детска супа с риба хекпреди 9 години
Детска супа с риба хек03.02.2016Хек
Мариела Христовасготви: Лесна и вкусна супа с топено сиренепреди 9 години
Лесна и вкусна супа с топено сирене02.02.2016Чорби и супи
Мариела Христовасготви: Универсален карамелен соспреди 9 години
Универсален карамелен сос01.02.2016Сос за месо
Мариела Христовадобави рецепта със снимка: Ориз с моркови и грахпреди 9 години
Ориз с моркови и грах03.02.2016Ориз
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: Какво сладко предпочитате - домашно или купено?преди 9 години Домашното - правя си от смокини и сини сливи. Понеже има много плодове освен сладка, правя и сушени плодове.
Мариела Христовасготви: Кюфтета с бекон на скарапреди 9 години
Кюфтета с бекон на скара02.02.2016Кюфтета
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: Кои са най-добрите подправки за свинска пържола?преди 9 години Аз слагам черен пипер, червен пипер и чубрица.
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: Яйцата - как са по- полезни?преди 9 години По полезни са твърдо сварените яйца. Чела съм, че е препоръчително да се варят между 10 и 12 минути, за премахване опасността от салмонела.
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: Съвети за съдове с керамично покритиепреди 9 години Според мен е вредно. И аз имам такива купички с по няколко дупчици и не ги използвам вече.
Мариела Христовасготви: Бисквитено руло с гриспреди 9 години
Бисквитено руло с грис02.02.2016Сладки рула
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest