Мариела Христова

Помощник Готвач
Моята стенаРецепти228Статии1СъветиКоментари143Форумни теми24Постове във форума402За менИзпрати съобщениеточки3751
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: В какви ястия влагате целината?преди 9 години Използвам предимно листата на целината. Слагам я предимно в туршии.
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: Бял и черен пипер - каква е разликата?преди 9 години Черен пипер използвам най-често. Белият пипер има по-мек вкус и не дразни стомаха. Използвам го като приготвям картофено пюре и сос бешамел.
Мариела Христовасготви: Ябълков кекс с орехипреди 9 години
Ябълков кекс с орехи01.02.2016Кекс
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: Има ли начин да се приготвят оризови кори у дома?преди 9 години Варианта е само с купени готови оризови кори от китайски магазин.
Мариела Христовадобави снимка към: Яйца на очипреди 9 години
Мариела Христовадобави снимка към: Гъби с масло и магданозпреди 9 години
Мариела Христовасготви: Домашен лесен крем Брюлепреди 9 години
Домашен лесен крем Брюле06.11.2018Крем брюле
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: Охлювите като деликатес - приготвяте ли?преди 9 години Ние ги събираме след дъжд. Слагаме ги в 1 кофа и ги затваряме плътно с капак за 1 нощ. На следващия ден ги попарваме няколко пъти с гореща вода и ги сваряваме с черупките, и после отделяме месото им. Освен панирани са много вкусни и с ориз.
Мариела Христовасготви: Пържени картофени кюфтетапреди 9 години
Пържени картофени кюфтета01.12.2014Картофени кюфтета
Мариела Христовадобави отговор към форумната тема: Споделете вашите домашно приготвени мерудии, шарена сол и другипреди 9 години На село имаме дърво дафинов лист, чубрица, магданоз и целина. Освен свежи и пресни, си правя и сушени подправки от тях.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest