Потребител#165452
Чирак
Моята стенаРецепти73Снимки169СтатииСъветиКоментари37Форумни темиПостове във форума6За менИзпрати съобщениеточки1242
- Потребител#165452сготви: Тутманик на конципреди 9 годиниТутманик на конци07.01.2018Тутманик
- Потребител#165452сготви: Вкусна домашна лазаняпреди 9 годиниВкусна домашна лазаня17.05.2009Лазаня
- Потребител#165452добави рецепта със снимка: Питки с кефир и маяпреди 9 годиниПитки с кефир и мая16.02.2016Хлебчета
- Потребител#165452добави коментар към: Салата от цвекло и тиквапреди 9 годиниСалата от цвекло и тиква09.02.2016Витаминозна салатаНепременно ще опитам. Още в събота.
- Потребител#165452добави коментар към: Салата от цвекло и тиквапреди 9 годиниСалата от цвекло и тиква09.02.2016Витаминозна салатаАз обичам тиква в солени рецепти.
- Потребител#165452добави коментар към: Салата от цвекло и тиквапреди 9 годиниСалата от цвекло и тиква09.02.2016Витаминозна салатаМарти, има ли значение сорта тиква или може с каквато имам?
- Потребител#165452добави рецепта със снимка: Ръжено- ечемичени мъфини с годжи берипреди 9 годиниРъжено- ечемичени мъфини с годжи бери09.02.2016Мъфини
- Потребител#165452добави рецепта със снимка: Пълнозърнести солени мъфини с брашно от просо и тофупреди 9 годиниПълнозърнести солени мъфини с брашно от просо и тофу09.02.2016Солени мъфини
- Потребител#165452добави коментар към: Лучник с праз, кисело зеле и каймапреди 9 годиниЛучник с праз, кисело зеле и кайма05.02.2016ЛучникНадявам се да Ви хареса. На нас ни е любим.
- Потребител#165452добави отговор към форумната тема: Кой е идеалният чийзкейк?преди 9 годиниНай- добрия чийзкейк, който съм яла беше в една малка сладкарничка в Бруклин. В щатите по принцип правят чийзкейковете печени, не са много по желатина. Аз също предпочитам чийзкейка печен. Сместта я правя с равни количества по 400 гр рикота, меко крема сирене, заквасена сметана около 200 гр и 4 яйца и пудра захар на вкус. Към тази смес добавям различни пюрирани плодове, дори и тиква, шоколад, кафе или го оставям така с ванилия и пека на 180 градуса между 70 и 90 минути, докато по краищата стегне, а в центъра се тресе.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest