Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонименгласува за: Бъркан тутманикпреди 7 годиниБъркан тутманикБъркан тутманик18.04.2022Тутманик
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Бъркан тутманикпреди 7 годиниБъркан тутманикБъркан тутманик18.04.2022ТутманикРеших да направя половин доза. Сложих 2 малки яйца, 125 гр. кисело мляко и сбърках в сметките с олиото и содата - сложих 1 ч.л. сода в киселото мляко и цялото количество олио (50 гр.). 200 гр. сирене и 1 суп. л. риган. Малко по-малко от чаша и половина брашно, като една трета от него сложих царевично. Пекох първо на долно ниво и после на средата на фурната. Резултатът беше невероятно хубав - приятен жълт цвят и мноооого пухкав тутманик/питка. А, разбърках всичко с миксера. Ще се опитам да кача снимка.
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Оригинални макови кифли по БДС от 1966 гпреди 8 години, преди 8 годиниОригинални макови кифли по БДС от 1966 гОригинални макови кифли по БДС от 1966 г15.06.2018КифличкиСтрахотни са!!! Тази сутрин ги направих и спазих точно рецептата със всичките времена за втасване. Единственото, което добавих от мен е едно пакетче ванилия. Никак не са трудни, защото сместа се прави много бързо и лесно с миксера. След това размерих парченца от около 100 гр и после ги разрязах през средата. Получиха ми се около 25 овални кифлички - точно две големи плоски тави. Ще има да се блажиме...Хиляди благодарности!!!!!!
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в gotvach.bgпреди 8 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest