Ваня Стойчева
Помощник Готвач
Моята стенаРецепти54Снимки179Статии37СъветиКоментари19Форумни теми7Постове във форума19За менИзпрати съобщениеточки2842
- Ваня Стойчевасготви: Неустоимо вкусни печени картофкипреди 9 месецаНеустоимо вкусни печени картофки15.08.2023Картофи Соте
- Ваня Стойчевасготви: Салата от артишок и царевичкипреди 9 месецаСалата от артишок и царевички25.07.2023Зеленчукова Салата
- Ваня Стойчевасготви: Доматена супа на фурнапреди 9 месецаДоматена супа на фурна07.08.2023Доматена Супа
- Ваня Стойчевасготви: Вита пица с кори на сачпреди 9 месецаВита пица с кори на сач02.07.2023Пица
- Ваня Стойчевасготви: Манатарки в маслопреди 9 месецаМанатарки в масло26.07.2023Гъби в Масло
- Ваня Стойчевасготви: Веган сладолед без лактозапреди 9 месецаВеган сладолед без лактоза01.08.2023Сладолед
- Ваня Стойчевасготви: Свежа салата с мангопреди 9 месецаСвежа салата с манго29.07.2023Салати
- Ваня Стойчевасготви: Богат зеленчуков бульонпреди 9 месецаБогат зеленчуков бульон27.07.2023Бульони
- Ваня Стойчевадобави коментар към: Нектар от джанкипреди 9 месецаНектар от джанки10.03.2023НапиткиЗдравейте, страхотна рецепта, лесна и със забележителен резултат. Като уточнение още в първото изречение, не е необходимо да завира водата, джанките се пукат преди да е завряла цялата вода. Също така, внимавайте със захарта, сложете малко, после може да се сложи още ако е необходимо.
- Ваня Стойчевадобави снимка към: Нектар от джанкипреди 9 месеца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest