Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Потребител#253958 в Gotvach.bg
Потребител#253958
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари5Форумни теми1Постове във форума1За менИзпрати съобщениеточки10
- Потребител#253958добави в любими: Класическо мляко с оризпреди 3 годиниКласическо мляко с ориз14.12.2018Сутляш
- Потребител#253958добави коментар към: Бонбони Рафаело с гриспреди 3 годиниБонбони Рафаело с грис15.02.2016БонбониАко може да попитам за сметаната какъв тип да е, суха, течна сладкарска, заквасена? Благодаря.
- Потребител#253958добави коментар към: Как се прави оризово мляко?преди 3 годиниКак се прави оризово мляко?07.04.2016КулинарияА това докато оризът омекне как мога да го разтълкувам?
- Потребител#253958добави коментар към: Ашуре с орехи и стафидипреди 3 годиниАшуре с орехи и стафиди08.03.2023АшуреНишестето е обикновено за 1 л мляко или в случая вода. 1 пакетче няма ли да е много за 2 ч ч вода?
- Потребител#253958добави коментар към: Соленки със свинска маспреди 3 годиниСоленки със свинска мас11.12.2021СоленкиА ха, прочетох коментарите
- Потребител#253958добави коментар към: Соленки със свинска маспреди 3 годиниСоленки със свинска мас11.12.2021СоленкиТези соленки без брашно ли се месят ?
- Потребител#253958добави отговор към форумната тема: Защо брашното се пресява с бакпулвера?преди 4 годиниНе. Въпросът ми е свързан със съдържанието на бакпуловера, част от което са по-едри бучки, които остават в ситото. Иначе другото ми е ясно.
- Потребител#253958гласува за: Пържени филийки с кисело мляко за закускапреди 4 годиниПържени филийки с кисело мляко за закуска27.02.2016Пържени Филийки
- Потребител#253958гласува за: Шоколадова сладоледена торта за горещите днипреди 4 годиниШоколадова сладоледена торта за горещите дни20.06.2019Сладоледена Торта
- Потребител#253958добави форумната тема: Защо брашното се пресява с бакпулвера?преди 4 годиниЗдравейте.
Искам да попитам ако някой знае, защо във всички рецепти с брашно и набухвател, пише да се пресее бакпулверът с брашното, след като от бакпулвера, в ситото остават кристали, които предполагам играят основна роля на набухвател?
Благодаря и се извинявам ако нещо твърде глупаво питам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest