Румина

Новак
Моята стенаРецепти7Статии2Съвети3Коментари8Форумни теми1Постове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки406
Руминасготви: Моята златна баница с овче сиренепреди 3 години
Моята златна баница с овче сирене04.12.2021Баница
Руминасготви: Перфектните пресни картофи на фурнапреди 3 години, преди 3 години
Перфектните пресни картофи на фурна02.12.2021Печени картофи
Руминасготви: Есенен чийзкейк с тиквапреди 3 години
Есенен чийзкейк с тиква30.11.2021Чийзкейк
Руминадобави рецепта със снимка: Сиромашки филийки с чесън на фурнапреди 3 години
Сиромашки филийки с чесън на фурна30.11.2021Закуски и печива
Руминадобави коментар към: Гювече с колбаспреди 3 години
Гювече с колбас12.12.2018ГювечетаНаправих го, но без чушка
Руминадобави снимка към: Гювече с колбаспреди 3 години
Руминасготви: Гювече с колбаспреди 3 години
Гювече с колбас12.12.2018Гювечета
Руминасготви: Руска салата без колбаспреди 3 години
Руска салата без колбас27.11.2021Руска салата
Руминадобави форумната тема: Хлебопекарна, от която съм доволнапреди 3 години /undefined Текст
Здравейте! В къщи имаме хлебопекарна Финлукс FBM-1682W от няколко години. Моделът е на достъпна цена, а разполага с всички необходими екстри - 12 програми, отложен старт, четири степени на печене, три размера за хляб: 750 гр, 1000 гр, 1250 гр. Четирите степени за печене на хляб правят коричката различно препечена според индивидуалните предпочитания. На нас лично най-много ни харесва третата степен - тъмно. Коричката става хрупкава, ароматна и изключително вкусна.
Един хляб е готов средно за около 3,5 часа в зависимост от неговият грамаж и степента на изпичане. Много е важно, че съда за печене е достатъчно голям и разполага с две бъркалки, които равномерно бъркат продуктите.
Освен за хляб има функции само за тесто, за сладък хляб, за паста, за сладко и др. Има много ясна книжка срецепти, както и мерителна лъжичка и чаша. Силно препоръчвам, да си вземете хлебопекарна, особено в зимните дни ароматът на прясно изпечен хляб в къщи е неустоим, а става лесно почти без усилия. Най-големият проблем е, че хлябът е изкушаващо вкусен и бързо се наддават килограмиРуминасготви: Свинско с картофи по касапскипреди 3 години
Свинско с картофи по касапски28.11.2021Свинско печено
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest