Румина
Новак
Моята стенаРецепти7Снимки14Статии2Съвети3Коментари8Форумни теми1Постове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки406
- Руминасготви: Моята златна баница с овче сиренепреди 2 годиниМоята златна баница с овче сирене04.12.2021Баница
- Руминасготви: Перфектните пресни картофи на фурнапреди 2 години, преди 2 годиниПерфектните пресни картофи на фурна02.12.2021Печени Картофи
- Руминасготви: Есенен чийзкейк с тиквапреди 2 годиниЕсенен чийзкейк с тиква30.11.2021Чийзкейк
- Руминадобави рецепта със снимка: Сиромашки филийки с чесън на фурнапреди 2 годиниСиромашки филийки с чесън на фурна30.11.2021Закуски и Печива
- Руминадобави коментар към: Гювече с колбаспреди 2 годиниГювече с колбас12.12.2018ГювечетаНаправих го, но без чушка
- Руминадобави снимка към: Гювече с колбаспреди 2 години
- Руминасготви: Гювече с колбаспреди 2 годиниГювече с колбас12.12.2018Гювечета
- Руминасготви: Руска салата без колбаспреди 2 годиниРуска салата без колбас27.11.2021Руска Салата
- Руминадобави форумната тема: Хлебопекарна, от която съм доволнапреди 2 години/undefined Текст
Здравейте! В къщи имаме хлебопекарна Финлукс FBM-1682W от няколко години. Моделът е на достъпна цена, а разполага с всички необходими екстри - 12 програми, отложен старт, четири степени на печене, три размера за хляб: 750 гр, 1000 гр, 1250 гр. Четирите степени за печене на хляб правят коричката различно препечена според индивидуалните предпочитания. На нас лично най-много ни харесва третата степен - тъмно. Коричката става хрупкава, ароматна и изключително вкусна.
Един хляб е готов средно за около 3,5 часа в зависимост от неговият грамаж и степента на изпичане. Много е важно, че съда за печене е достатъчно голям и разполага с две бъркалки, които равномерно бъркат продуктите.
Освен за хляб има функции само за тесто, за сладък хляб, за паста, за сладко и др. Има много ясна книжка срецепти, както и мерителна лъжичка и чаша. Силно препоръчвам, да си вземете хлебопекарна, особено в зимните дни ароматът на прясно изпечен хляб в къщи е неустоим, а става лесно почти без усилия. Най-големият проблем е, че хлябът е изкушаващо вкусен и бързо се наддават килограми - Руминасготви: Свинско с картофи по касапскипреди 2 годиниСвинско с картофи по касапски28.11.2021Печено Свинско
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest