Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Румина»Моите форумни теми
Румина
Румина
Новак

Моите форумни теми

РуминаХлебопекарна, от която съм доволна
/undefined Текст Здравейте! В къщи имаме хлебопекарна Финлукс FBM-1682W от няколко години. Моделът е на достъпна цена, а разполага с всички необходими екстри - 12 програми, отложен старт, четири степени на печене, три размера за хляб: 750 гр, 1000 гр, 1250 гр. Четирите степени за печене на хляб правят коричката различно препечена според индивидуалните предпочитания. На нас лично най-много ни харесва третата степен - тъмно. Коричката става хрупкава, ароматна и изключително вкусна. Един хляб е готов средно за около 3,5 часа в зависимост от неговият грамаж и степента на изпичане. Много е важно, че съда за печене е достатъчно голям и разполага с две бъркалки, които равномерно бъркат продуктите. Освен за хляб има функции само за тесто, за сладък хляб, за паста, за сладко и др. Има много ясна книжка срецепти, както и мерителна лъжичка и чаша. Силно препоръчвам, да си вземете хлебопекарна, особено в зимните дни ароматът на прясно изпечен хляб в къщи е неустоим, а става лесно почти без усилия. Най-големият проблем е, че хлябът е изкушаващо вкусен и бързо се наддават килограми