Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Стефана в Gotvach.bg
Стефана
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари7Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки20
- Стефанасготви: Пандишпанов сладкишпреди 12 месеца Пандишпанов сладкиш05.12.2019Сиропирани сладкиши
- Стефанасготви: Торта Медовик (Оригиналът)преди 1 година Торта Медовик (Оригиналът)23.06.2022Медена торта
- Стефанадобави в любими: Торта Медовик (Оригиналът)преди 1 година Торта Медовик (Оригиналът)23.06.2022Медена торта
- Стефанадобави коментар към: Оригинална торта Гараш от 1885 г.преди 1 година, преди 1 година Оригинална торта Гараш от 1885 г.30.10.2017Шоколадова тортаПърво се слага направо блат, крем, да са с равна височина, и така, докато свършат блатовете, а за отгоре и отстрани ми остава малко крем. Слагам я с формата да се стегне в хладилника поне за час и после я заливам с ганаша. Важно за торта "Гараш" е шоколадовият ганаш да е със същия шоколад като в пълнежа.
- Стефанадобави коментар към: Оригинална торта Гараш от 1885 г.преди 1 година Оригинална торта Гараш от 1885 г.30.10.2017Шоколадова тортаЗаквасена сметана.
- Стефанадобави коментар към: Оригинална торта Гараш от 1885 г.преди 1 година Оригинална торта Гараш от 1885 г.30.10.2017Шоколадова тортаЗаквасената сметана си е от краве мляко, и с нея вкусът е неподражаем!
- Стефанадобави коментар към: Оригинална торта Гараш от 1885 г.преди 1 година Оригинална торта Гараш от 1885 г.30.10.2017Шоколадова тортаТорта "Гараш" трябва да е висока 4,5 см. Блатовете се пекат сравнително бързо, така че е вярно, че последните блатове са малко по-различни на консистенция от първите, но при опичането им тази разлика се заличава.
- Стефанадобави коментар към: Оригинална торта Гараш от 1885 г.преди 1 година Оригинална торта Гараш от 1885 г.30.10.2017Шоколадова тортаАз я правя с 400 гр. заквасена сметана и става чудесна!
- Стефанадобави коментар към: Много Вкусни Бухтипреди 1 година Много Вкусни Бухти24.03.2018БухтиМного са хубави! Наистина са неутрални на вкус! Сложих 600 гр. брашно и в него добавих другите съставки. Стори ми се, че тестото стана много твърдо, но, за да имат бухтите хубави "коремчета", трябва малко да се пораздърпат преди да се сложат в огъня.
- Стефанасготви: Много Вкусни Бухтипреди 1 година Много Вкусни Бухти24.03.2018Бухти
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest