vladimir Petrovski
Новак
Моята стенаРецепти46СнимкиСтатииСъветиКоментари21Форумни теми17Постове във форума9За менИзпрати съобщениеточки35
- vladimir Petrovskiгласува за: Бейти кебап с кисело млякопреди 5 години Бейти кебап с кисело мляко04.01.2017Кебап
- vladimir Petrovskiгласува за: Маринована херингапреди 6 години Маринована херинга15.02.2023Маринована риба
- vladimir Petrovskiгласува за: Агнешка Плешка, печена с бирапреди 6 години Агнешка Плешка, печена с бира07.07.2018Печено агнешко
- vladimir Petrovskiгласува за: Кафяв ориз с кимионпреди 6 години Кафяв ориз с кимион30.04.2014Кафяв Ориз
- vladimir Petrovskiгласува за: Кръчмарско кюфтепреди 6 години Кръчмарско кюфте04.08.2009Кюфтета
- vladimir Petrovskiгласува за: Скумрия по кръчмарскипреди 6 години Скумрия по кръчмарски04.04.2017Печена риба
- vladimir Petrovskiдобави форумната тема: Свински джолани с кожа със зеленчуци в кален гювечпреди 6 години
Свински задни джоланчета с кожа ги натривам със сол, черен пипер смлян розмарин. В месото с остър нож правя разрези, в които слагам тънко нарязан чесън и по малко карамфил.
Варя ги в тенджера под налягане 60 минути. След охлаждане джоланчетата слагам със зеленчуци в кален гювеч и ги пека на 180-200°още 60минути. Зеленчука е картофки, моркови, праз или кромид лук, скилидка чесън.
Преди печенето им сипвам 1 ч.ч. бульон от варенето им и една ч.ч. светло пиво. - vladimir Petrovskiгласува за: Джолани с кисело зеле и суджук в гювечпреди 6 години Джолани с кисело зеле и суджук в гювеч09.12.2018Гювеч
- vladimir Petrovskiгласува за: Най-вкусните кюфтетапреди 6 години Най-вкусните кюфтета19.04.2018Кюфтета
- vladimir Petrovskiгласува за: Яйца капама в масло (Tereyaglı Yumurta Kapama)преди 7 години Яйца капама в масло (Tereyaglı Yumurta Kapama)11.09.2016Капама
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest