5 Звезди
- 3 Анонимни
4 Звезди
- 3 Анонимни
3 Звезди
Няма гласували
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
Мармалад - кой е истинският, как се прави и ползи
Желатин и агар агар в безглутеновото готвене
Молекулярна кулинария: Пяна от магданоз или пясък от шоколад?
Достъпни заместители на екзотични храни
Най-важните техники при приготвяне на кремове
Агар-агар - японското чудо
Ето 4-те Е-та, които не са толкова страшни!
Ксантанова гума
За вегетарианския желатин
Кои храни лекуват диабет
Молекулярната кухня - пътят на здравословното хранене!
Манитол