5 Звезди
- 1 Анонимен
4 Звезди
- 1 Анонимен
3 Звезди
Няма гласували
2 Звезди
Няма гласували
1 Звезди
Няма гласували
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:
Подобните новини с най-висок рейтинг
- Гълъбка
- Кулинарни грехове, от които не можем да избягаме
- Изомалт - безвредният подсладител
- Великите готвачи: Жак Пепен
- Трайно отслабване и изграждане на мускули с Е-фит
- Каракуда
- Какво да сготвим с пащърнак
- Кефал
- Кулинарно приложение на прошуто
- Кулинарна употреба на черен боб
- Тънкости при паниране с корнфлейкс
- Портокали със свински гени на нашите пазари