Готварски техники
Търсиш информация за Готварски техники? Разгледай последните ни публикации и статии за Готварски техники.
История на готварската печкаКухненската печка, често наричана просто печка или готварска печка, е кухненски уред, предназначен за приготвяне на храна....
Стъпки към здравословна ензимна програмаНе използвайте алуминиеви готварски съдове и избягвайте готварска сол, рафинирана захар и брашно. Включете в ежедневното ви меню подходящо количество комплекс от въглехидрати. Избягвайте особено топли храни и напитки....
Как да глазираме зеленчуци?Глазирането е готварска техника, след която зеленчуците изглеждат гладки, лъскави, все едно лакирани и разбира се, са много вкусни....
Великите готвачи: Чарли ТротърВ него той показва в детайли своите готварски техники.
Тротър също така издава 14 готварски книги, като всяка от тях се превръща в бестселър....
Как да бланшираме ориз?Бланширането е една от основните готварски техники. То представлява процес, при който за няколко минути бланшираният продукт – зеленчук или месо, се потапя във вряща вода....
Предимствата на домашната майонезаВключва емулгиране, техника, която може да бъде полезна в други рецепти, като дресинги за салати и сосове. Научаването на това умение разширява вашия готварски репертоар и увереност в кухнята....
Трябва ли да се начуква месото преди готвене?За да разберем, трябва да разгледаме причините, ефектите и алтернативите на тази техника:
Целта на начукването на месо
Начукването на месо има няколко основни цели, които са свързани с подобряване на текстурата и готварските...
Как пилето да не бъде сухо?Правилна техника на готвене
Различните методи за готвене изискват различни техники за запазване на влагата в пилето....
Гответе като шеф у дома със Су вид техникаНаред с ползите методът Су вид има и една неприятна страна, а именно това, че са необходими определени уреди, за да може да се осъществи тази готварска техника. На първо място, това е уред за вакуумиране на пликове....
Вижте най-доброто от Хонгконгската кухняТехники и съвети
Готварските техники, с изключение на големите хотели, където се готви по европейски, са предимно китайски. Тиганът уок е основният инструмент и с него се готви по няколко начина....
Тайната на кюфтета на скараВсяка държава се характеризира с националната си кухня, в която се отличават някои ястия, приготвени с предпочитани продукти и традиционни готварски техники....
ЛатинкаЗа готварски цели се използват твърдните цветни пъпки, пресните листа на цветето и недозрелите семена....