Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Търсене в сайта

Толстолоб с девесил на параТолстолоб с девесил на пара
23 Април
Този толстолоб с девесил на пара е уникална вкусотия! Наздраве! Източник: Rumen Hristov от Кулинарна мрежа...
Ципура на фурна с девесил и лимонЦипура на фурна с девесил и лимон
07 Юни
Бърза, лесна и много вкусна ципура на фурна с девесил и лимон. Добър апетит!...
Скумрия на фурна с девесил и лимонСкумрия на фурна с девесил и лимон
08 Окт.
Сервирайте тази вкусна и бърза за приготвяне печена риба с девесил и лимон с подходяща гарнитура. Скумрията на фурна с девесил и лимон е готова....
Шаран на фурна с девесил и бяло виноШаран на фурна с девесил и бяло вино
10 Май
Шаранът на фурна с девесил и бяло вино е много вкусен....
Крехко агнешко с лук и девесил на фурнаКрехко агнешко с лук и девесил на фурна
06 Април
Наситнете дръжките на девесила и ги добавете в тавата. Овкусете агнешото с посочените подправки. Полейте с олио и сложете в загряат на 200 градуса фурна....
Няколко причини да използвате подправката девесилНяколко причини да използвате подправката девесил
11 Май
Именно в някои средиземноморски страни като Италия девесилът се счита за силен афродизиак. В България много традиционни ястия се овкусяват с тази ароматна подправка, добавена в прясно или сушено състояние....
ДевесилДевесил
05 Февр.
1
Девесилът се запазва много добре замразен във фризер. Кулинарна употреба на девесил Обикнат като подправка за рибена чорба и различни ястия с агнешко, девесил намира доста широко приложение в кулинарията....
Домашна подправкаДомашна подправка
15 Юли
3
Тази подправка е подходяща за супи и всякакъв вид ястия....
Домашна подправкаДомашна подправка
15 Юли
3
Тази подправка е подходяща за супи и всякакъв вид ястия....
Домашна провансиалска подправкаДомашна провансиалска подправка
20 Февр.
2
Домашната провансиалска подправка се съхранява в стъклен буркан с капак на тъмно и хладно място. Използва се за овкусяване на всякакви ястия с меса, зеленчуци, за супи и за овкусяване на хляб и крутони....
Универсална домашна подправкаУниверсална домашна подправка
14 Февр.
6
Тази подправка ползвам за приготвянето на супи и всички видове ястия....
Универсална зеленчукова подправкаУниверсална зеленчукова подправка
11 Дек.
1
Универсалната зеленчукова подправка е готова....
Миди с девесилМиди с девесил
08 Януари
Поднесете мидите със стръкчета девесил и поръсани с лимоновия сок....
Солена подправка СамардалаСолена подправка Самардала
18 Май
Оставете подправката да съхне на тъмно и проветриво място, за да запази цвета си. След като течността се изпари, подправката е готова. Съхранявайте подправката в стъклен съд, затворен с капак....
Индийско къри - подправкаИндийско къри - подправка
10 Август
Всички подправки се смесват в порцеланов и в никакъв случай метален хаван. Започват да се стриват постепенно, докато станат на гладка каша, което отнема около 30 минути....
Домашно приготвена подправкаДомашно приготвена подправка
15 Септ.
Домашната подправка ползвам за всякакъв вид ястия, но най-много за приготвяне на супи....
Девесилът е вълшебна подправка за здрав стомах!Девесилът е вълшебна подправка за здрав стомах!
21 Март
Ето какво е добре да научите още за девесила и как да го използвате: - Девесилът е подправка и билка, която напразно е подценявана....
За какво се използва подправката девесил?За какво се използва подправката девесил?
02 Март
На последно място, но не е и по важност подправката девесил е незаменима, когато се приготвя рибена чорба или се прави традиционното печено агнешко месо....
Домашна подправка с морковиДомашна подправка с моркови
09 Окт.
Измийте много добре зеленчуците. Обелете морковите, главите целина и пащърнака. Измийте ги отново и ги настържете на едрото ренде. Магданоза и листата от целина измийте и наситнете. Смесете, посолете и объркайте добре...
Моята универсална зеленчукова подправкаМоята универсална зеленчукова подправка
07 Август
Моята универсална зеленчукова подправка е готова....
Сушени моркови (за подправка)Сушени моркови (за подправка)
07 Август
Изсушените зеленчуци запазват витамините и подобряват вкуса на ястия, супи и най-вече бульони. Те се съхраняват лесно, не заемат много място и се приготвят много бързо. За да ги съхраним за през зимата, ни е необходима...
Пълнено агне с девесилПълнено агне с девесил
21 Април
Щом оризът поеме водата и омекне, се добавят нарязаните на ситно зелени подправки. Всичко се разбърква добре и с тази смес се пълни агнето. Зашива се и се слага в дълбока тава, на дъното на която са кръстосани пръчки....
Бразилска подправка за месоБразилска подправка за месо
18 Окт.
Нарежете на ситно червения лук и го смесете със ситно нарязаните чушки и кориандъра. Разбъркайте добре сместа заедно със сока от лайм и оставете да престои на хладно поне 30-тина минути. Сосът е изключително подходящ...
Зеленчукова подправка за ястияЗеленчукова подправка за ястия
19 Окт.
Зеленчуковата подправка е идеална за супи и яхнии....
Джуркана коприва с девесилДжуркана коприва с девесил
02 Април
Девесилът се нарязва на ситно и с него се поръсва ястието с коприва. Джуркана коприва с девесил - селска манджа от рецептите на баба....