събота, 20 декември
Репичките са мултифункционални зеленчуци
Кое за какво е полезно

Репичките са мултифункционални зеленчуци

0

Репичките се препоръчват като средство, което помага при грипни простуди и заболявания. Те играят роля на противовъзпалително средство. Зеленчукът е полезен и при други здравословни проблеми.

1

Високо Кръвно Налягане

Списък на текстовете за Високо Кръвно Налягане. Научете това, което ви трябва. Приятно сърфиране из любимите авторски публикации, класации и заръки отнасящи се за Високо Кръвно Налягане.
 • Високо Кръвно Налягане - Чай от хибискус значително намалява кръвното наляганеКое за какво е полезно

  Чай от хибискус значително намалява кръвното налягане

  29.05.20141

  Консумацията на чай от хибискус може да намали кръвното налягане сред хората с повишен риск от сърдечно съдови и бъбречни болести. Намаляване на кръвното с чай от хибискус.

 • Високо Кръвно Налягане - Кръвното обича лютите чушкиКулинарни Съвети

  Кръвното обича лютите чушки

  02.05.20141

  Лютите чушки и други пикантни храни може да оказват положителен ефект върху кръвното налягане, установиха китайски учени от Военния медицински университет.

 • Високо Кръвно Налягане - Яйцата могат да понижат кръвнотоКое за какво е полезно

  Яйцата могат да понижат кръвното

  05.05.20130

  Не веднъж учени от различни университети по света са правили проучване по въпроси свързани с яйцата. Полезни ли са или ни вредят – понижават или покачват кръвното налягане?

 • Високо Кръвно Налягане - Какво да не ядем при високо кръвно налягане и холестеролДиета при проблеми

  Какво да не ядем при високо кръвно налягане и холестерол

  20.12.20122

  Високите нива на холестерол и високо кръвно налягане обикновено нямат симптоми, но често тези два мними убийци ви поставят в сериозен риск от сърдечни заболявания, сърдечен удар и други кардиоваскуларни състояния.

 • Високо Кръвно Налягане - Последствията от неправилното храненеХранене при проблеми

  Последствията от неправилното хранене

  18.05.20120

  Неправилното хранене носи след себе си последствия, на които не обръщаме внимание или просто не забелязваме на време. Става дума за последици, които са опасни за живота ни.

 • Високо Кръвно Налягане - Бирата и кръвнотоХранене при проблеми

  Бирата и кръвното

  02.05.20122

  Бирата е по-благоприятната алкохолна напитка от останалите, защото тя съдържа много повече хранителни вещества, като протеини, витамини В и минерали като магнезий, кадмий и желязо/

 • Високо Кръвно Налягане - Забранени храни при високо кръвноХранене при проблеми

  Забранени храни при високо кръвно

  11.04.20121

  Хипертонията обикновено е симптом на други заболявания, но може да се появи и самостоятелно. Избягвайки някои храни, можете да поддържате нормални стойности на кръвното налягане.

 • Високо Кръвно Налягане - Хранителен режим при високо кръвноДиета при проблеми

  Хранителен режим при високо кръвно

  27.02.20122

  Лошите хранителни навици допринасят за увеличаване на кръвното налягане. Ако страдате от повишено кръвно налягане тук има някои практически предложения за подобряване на хранителните ви навици.

 • Високо Кръвно Налягане - Пет лесни начина да намалите кръвното си наляганеХранене при проблеми

  Пет лесни начина да намалите кръвното си налягане

  04.02.20122

  Доматите са много ефективни в намаляването на високото кръвно налягане, защото съдържат ликопен. Вземайте домати под формата на доматена паста в храни или доматено пюре.

Какво другите търсят

Статии и препоръки относно Високо Кръвно Налягане. Екипът на Готвач.бг се стреми да публикува редовно различни статии. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да разширим и разнообразим нашата секция. Готвач.бг - национален портал за готварски рецепти, здравословно хранене. Високо Кръвно Налягане, препоръки и идеи. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.