неделя, 20 април
Яйцата могат да понижат кръвното
Кое за какво е полезно

Яйцата могат да понижат кръвното

0

Не веднъж учени от различни университети по света са правили проучване по въпроси свързани с яйцата. Полезни ли са или ни вредят – понижават или покачват кръвното налягане?

1

Високо Кръвно Налягане

Високо Кръвно Налягане - Списък на текстовете за Високо Кръвно Налягане. Научете това, което ви трябва за Високо Кръвно Налягане. Разгледайте любимите публикации, класации и препоръки отнасящи се за Високо Кръвно Налягане.
 • Високо Кръвно Налягане - Какво да не ядем при високо кръвно налягане и холестеролДиета при проблеми

  Какво да не ядем при високо кръвно налягане и холестерол

  20.12.20122

  Високите нива на холестерол и високо кръвно налягане обикновено нямат симптоми, но често тези два мними убийци ви поставят в сериозен риск от сърдечни заболявания, сърдечен удар и други кардиоваскуларни състояния.

 • Високо Кръвно Налягане - Последствията от неправилното храненеХранене при проблеми

  Последствията от неправилното хранене

  18.05.20120

  Неправилното хранене носи след себе си последствия, на които не обръщаме внимание или просто не забелязваме на време. Става дума за последици, които са опасни за живота ни.

 • Високо Кръвно Налягане - Бирата и кръвнотоХранене при проблеми

  Бирата и кръвното

  02.05.20122

  Бирата е по-благоприятната алкохолна напитка от останалите, защото тя съдържа много повече хранителни вещества, като протеини, витамини В и минерали като магнезий, кадмий и желязо/

 • Високо Кръвно Налягане - Забранени храни при високо кръвноХранене при проблеми

  Забранени храни при високо кръвно

  11.04.20120

  Хипертонията обикновено е симптом на други заболявания, но може да се появи и самостоятелно. Избягвайки някои храни, можете да поддържате нормални стойности на кръвното налягане.

 • Високо Кръвно Налягане - Хранителен режим при високо кръвноДиета при проблеми

  Хранителен режим при високо кръвно

  27.02.20121

  Лошите хранителни навици допринасят за увеличаване на кръвното налягане. Ако страдате от повишено кръвно налягане тук има някои практически предложения за подобряване на хранителните ви навици.

 • Високо Кръвно Налягане - Яжте и пийте банани за дълъг и здрав животКое за какво е полезно

  Яжте и пийте банани за дълъг и здрав живот

  20.02.20120

  Калият в бананите помага за регулиране на кръвното налягане и може да намали риска от високо кръвно налягане и мозъчен инсулт. Помагат срещу анемията и отказването на цигарите. Съдържат триптофан.

 • Високо Кръвно Налягане - Пет лесни начина да намалите кръвното си наляганеХранене при проблеми

  Пет лесни начина да намалите кръвното си налягане

  04.02.20122

  Доматите са много ефективни в намаляването на високото кръвно налягане, защото съдържат ликопен. Вземайте домати под формата на доматена паста в храни или доматено пюре.

 • Високо Кръвно Налягане - Как да се предпазим от инсултКулинарни Съвети

  Как да се предпазим от инсулт

  12.04.20111

  Можете да се предпазите от инсулт, като промените начина си на хранене. Редовно консумирайте зелени листни зеленчуци, ядки, пуешко и пилешко месо, риба и цитрусови плодове.

 • Високо Кръвно Налягане - 8 продукта, полезни за хората с високо кръвно наляганеКулинарни Съвети

  8 продукта, полезни за хората с високо кръвно налягане

  24.02.20111

  Ценна помощ в борбата с високото кръвно налягане можете да получите от следните хранителни продукти: прясно мляко, спанак, слънчогледови семки, боб, соя, банани, картофи, черен шоколад

Какво другите търсят

Статии и препоръки относно Високо Кръвно Налягане. Екипът на Готвач.бг се стреми да публикува редовно различни статии на тема Високо Кръвно Налягане. Имаш предложение или критики към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да разширим и разнообразим нашата секция Високо Кръвно Налягане. Готвач.бг - национален портал за готварски рецепти, здравословно хранене и Високо Кръвно Налягане. Високо Кръвно Налягане, препоръки и идеи. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук. Готвач.бг - твоят кулинарен портал.