петък, 25 юли
Ръжта предпазва от диабет и камъни в жлъчката
Хранене при проблеми

Ръжта предпазва от диабет и камъни в жлъчката

0

Също този зърнен продукт предпазва организма от появата на диабет тип II благодарение на магнезия.

1

Диабет

Списък на статиите за Диабет. Открийте това, което ви трябва. Прегледай най-новите статии, класации и препоръки по темата Диабет.
 • Диабет - Боровинките и ягодите помагат срещу редица заболяванияКое за какво е полезно

  Боровинките и ягодите помагат срещу редица заболявания

  26.05.20140

  Малките безкостилкови плодове като боровинки, ягоди, малини са богати на цинк, магнезий и калций, които са силни в борбата със сериозни заболявания като рак, диабет, сърдечни болести, язва и др.

 • Диабет - Авокадо - вкусното лекарствоКое за какво е полезно

  Авокадо - вкусното лекарство

  18.05.20141

  Авокадото притежава куп полезни качества за здравето на човека. Авокадото е полезно при диабет, тумори, имунитета, месечен цикъл при жените. . . Как да консумираме авокадото.

 • Диабет - Седмично меню за диабетициДиета при проблеми

  Седмично меню за диабетици

  04.05.20141

  Диетата при диабет е неизбежна. Тя съдейства за нормализиране на въглехидратната обмяна, както и да се активират функциите на задстомашната жлеза, като се компенсира диабетното разстройство и се увеличат защитните сили на организма, спрямо инфекции

 • Диабет - Пропуснатата закуска увеличава риска от диабетКое за какво е полезно

  Пропуснатата закуска увеличава риска от диабет

  01.05.20140

  Ако не закусваме, шансът от затлъстяване, диабет и сърдечни заболявания се удвоява. Дори при липса на апетит закуската е задължителна.

 • Диабет - Диетичните напитки и сърдечните болестиКое за какво е полезно

  Диетичните напитки и сърдечните болести

  30.04.20140

  Връзка между диетични газирани напитки с подсладители и сърдечни заболявания и диабет. Диетичните безалкохолни са без калории, но това не значи че са полезни. Ползи и вреди от диетичните напитки.

 • Диабет - 5 полезни продукта, които могат да ви навредятКое за какво е полезно

  5 полезни продукта, които могат да ви навредят

  28.04.20140

  Съществуват храни с редица плезни качества за здравето на хората. И най-полезните храни обаче могат да бъдат вредни. Сред тези продукти са мазната риба, грейпфрутът, куркумата, соята, чилито.

 • Диабет - Орехите са полезни срещу диабетХранене при проблеми

  Орехите са полезни срещу диабет

  20.03.20140

  Хранителен режим, в който фигурират повечко орехи, помага на пациентите с диабет тип 2 и спомага за борбата със сърдечно-съдовите заболявания.

 • Диабет - От 5 чашки кафе на ден се дебелееКое за какво е полезно

  От 5 чашки кафе на ден се дебелее

  05.03.20140

  Според резултати от нови изследвания хлорогенската киселина, която кафето съдържа, определено може да попречи на хубавата ви фигура, особено ако сте склонни да прекалявате с пиенето на кафе

 • Диабет - Яжте кисело мляко срещу диабетХранене при проблеми

  Яжте кисело мляко срещу диабет

  14.02.20140

  Рискът от диабет тип 2 може да бъде намален, ако изяждаме една кофичка кисело мляко дневно, категорични са учени. Проучването е британско и според резултатите не само киселото мляко влияe положително на здравето ни.

Какво другите търсят

Теми и съвети касаещи Диабет. Готвач.бг се стреми да публикува често разнообразни статии. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика. Готвач.бг - твоят сайт за готварски рецепти, правилно хранене. Диабет, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.