сряда, 23 април
Орехите са полезни срещу диабет
Хранене при проблеми

Орехите са полезни срещу диабет

0

Хранителен режим, в който фигурират повечко орехи, помага на пациентите с диабет тип 2 и спомага за борбата със сърдечно-съдовите заболявания.

1

Диабет

Диабет - Списък на статиите за Диабет. Открийте това, което ви трябва относно Диабет. Прегледай най-новите статии, класации и препоръки по темата Диабет.
 • Диабет - От 5 чашки кафе на ден се дебелееКое за какво е полезно

  От 5 чашки кафе на ден се дебелее

  05.03.20140

  Според резултати от нови изследвания хлорогенската киселина, която кафето съдържа, определено може да попречи на хубавата ви фигура, особено ако сте склонни да прекалявате с пиенето на кафе

 • Диабет - Яжте кисело мляко срещу диабетХранене при проблеми

  Яжте кисело мляко срещу диабет

  14.02.20140

  Рискът от диабет тип 2 може да бъде намален, ако изяждаме една кофичка кисело мляко дневно, категорични са учени. Проучването е британско и според резултатите не само киселото мляко влияe положително на здравето ни.

 • Диабет - Червено вино и шоколад ни пазят от диабетКое за какво е полезно

  Червено вино и шоколад ни пазят от диабет

  22.01.20140

  Биоактивните съединения успяват да намалят възпалението, което е свързано освен с диабета и със сърдечно-съдовите заболявания, затлъстяването и не на последно място с рака.

 • Диабет - Патладжани против диабетХранене при проблеми

  Патладжани против диабет

  15.01.20140

  След редица изследвания става ясно, че патладжанът категорично е един от най-здравословните зеленчуци. Приема се дори като символ на дълголетието. Патладжанът помага и при диабет

 • Диабет - Кои храни лекуват диабетХранене при проблеми

  Кои храни лекуват диабет

  11.01.20140

  Реално съществуват храни, които могат да помогнат за лечението на диабет тип 2. Основната причина за появата на този тип диабет е дисбалансът на флората в червата. Той се причинява от системна гъбична инфекция, известна като кандидоза.

 • Диабет - Яйцата ни пазят от диабет тип 2Кое за какво е полезно

  Яйцата ни пазят от диабет тип 2

  16.12.20130

  Още един хранителен мит бе тотално разбит. Оказва се, че консумацията на яйца е полезна за хората, страдащи от диабет.

 • Диабет - Диня при диабетХранене при проблеми

  Диня при диабет

  16.09.20131

  Добавете плодовете във вашия диабетичен план за хранене в подходящи количества на порциите и ги изберете пред по-малко здравословните източници на въглехидрати.

 • Диабет - Плодовите сокове могат да предизвикат диабетКое за какво е полезно

  Плодовите сокове могат да предизвикат диабет

  09.09.20131

  Специалистите ни съветват вместо да изпиваме 3 чаши плодов сок седмично, да изяждаме три плода. По този начин ще успеем да намалим опасността от диабет със 7 на сто.

 • Диабет - Рецепти за диабетициХранене при проблеми

  Рецепти за диабетици

  01.09.20130

  За диабетици се препоръчва ястията да са с намалено съдържание на мазнини и въглехидрати, но това не означава, че те не могат да бъдат приготвени вкусно.

Какво другите търсят

Теми и съвети касаещи Диабет. Готвач.бг се стреми да публикува често разнообразни статии на тема Диабет. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика Диабет. Готвач.бг - твоят сайт за готварски рецепти, правилно хранене и Диабет. Диабет, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.